emma.L -> RE: Kada reci da ocekujete bebu (27.5.2011 14:06:39)
|
renya, nezavidna situacija skroz. Moj otac je meni pravio probleme i nije htio upoznati moga muža jer je druge vjere (Bože sačuvaj nas ograničenih pogleda na život [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]), ali kad sam rekla da planiramo budućnost sa ili bez potpisa (rekla sam da se nikada neću udati bez njegovog blagoslova, ali da ću živjeti sa tim čovjekom jer ga volim, te da ga on nikada ne mora upoznati ako ne želi, da ćemo i dalje imati Božiće, Uskrse, rođendane i vikende bez "uljeza" i da ja fino mogu i tako funkcionirati) zovnuo ga je i upoznali su se i sada se češće čuje s njim nego sa mnom. Dakle, roditeljska ljubav je iznad svih predrasuda i sigurno će uvijek prevagnuti. Doduše, nikad neću shvatiti to zagorčavanje života svojoj djeci, ali hajde. No, natrag na temu - ja bih sjela i otvoreno razgovarala sama s njima, obavijestila ih o svojoj odluci da imam dijete s tim čovjekom. On će uvijek biti otac njihovog unučeta, prva osoba u djetetovom životu iza tebe i ne mogu to nikako zanijekati. Sigurna sam da imaju dovoljno razuma da shvate kroz šta prolaziš i da ti olakšaju koliko mogu.
|
|
|
|