Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Konkretno, imam problema sa mastima u krvi i trebala bih zdravo da se hranim, ali nekako je to tesko jer sam stalno van kuce. Gdje se sve u gradu moze zdravo hraniti (i koliko to kosta)?
Ako si iz Sarajeva toplo ti preporucujem "Vegehanu" na Bascarsiji, vegetarijanska je ishrana, hrana i sokovi odlicni, stvarno biraju povrce koje kupuju. Ja nisam vegetarijanac ali volim kod njih pojesti, a tek kolaci
poneses bananu, odes na pilecu salatu, pilece raznjice, npr kod mrkve...ja sam voljela i kod ferhatovica dok se nisam otrovala hranom lani, salmonela.... opet,sarajevo je sirok pojam, neces npr. s ilidze ici na carsiju da jedes,ali u biti ako izbjegavas jesti meso i sir, i ostalo zivotinjskog porijekla,trebala bi izbjeci i holesterol... ljeto je, opleti po salatama, vocnim i obicnim jogurtima male masnoce i sl... izbjegavaj inace razne grilove, ipak je ljeto, nije to toliko sigurno
Ja sam znala u tim studentskim danima nositi vecinom, npr bananu ili jabuku, vocni jogurt, sendvic pa na prvoj pauzi pojedem. Nekada pekarski proizvodi, vecinom neko peciva i obicni jogut. Mahsuzile sam znati otici u onu pekaru kod trga austrije kod okretaljke na njihove stapice sa susamom, kod Nagipa na pitu, nekad na cevape. Uglavnom vise sam se hranila kuci, eto neke male uzinice vani.