Malenaoduvijek -> RE: Druga trudnoća poslije carskog (10.7.2012 9:28:52)
|
IZVORNA PORUKA: lana32 Drage forumašice ,imam jedan problem i voljela bi da mi se javi neko s sličnim iskustvom .U januaru sam rodila djevojčicu carskim rezom ,sve super prošlo ,međutim opet sam trudna već 5 ¸a+kci6je sedmica . Ginekolog mi je rekao da je rizično da nosim trudnoću ,ali ipak je odluku ostavio na nama.Nisam mogla koristiti kontracepciju jer sam dojila,pazili smo ,ali eto ,omaklo mi se. Ja i suprug bi voljeli dijete,ali nas je strah od mogućih komplikacija ,ne znam šta da radim ,moram donijeti odluku ovih dana.Voljela bi da čujem neka druga iskustva,iako sumnjam da je neko nakon 4,5 mjeseca opet zatrudnio .U velikoj sam dilemi ,i da ostavim trudnoću ,kako bi to funkcionisalo s malom bebom koju već imam . Ako je neko prošao slično ,nek mi se javi ,biće mi lakše da donesem odluku . evo mene,porodila se u januaru a ostala trudna u maju.razlika izmedju mojih momka je tacno 1 godina i 6 dana.drugi moma je bio krupan i rodio se sa 4 kg i 200 i cijelu trudnocu mi je unutršn6ji rez bio ok medjutim dan pred zakazani carski sam imala kontrakcije koje nisam ni osjetila i rez mi se razvukao na 1 mm a bio je na 4 mm.¸ali hB sve je prošlo ok.
|
|
|
|