RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Rodili smo!

Poruka

treće -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (10.7.2012 14:00:43)

čestitam na djevojčici,
da se što prije uštimate u četvero i u zdravlju poživite , neka vas sreća stalno prati[sm=rozica.gif]

dijana79 -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (10.7.2012 14:13:52)

čestitam Lulu želim vam brz oporavak i što brže da stignete kući[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Luni i taji[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Arina -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (10.7.2012 17:40:41)

mojoj dragoj prijateljici svu srecu svijeta zelim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] da da ti male princeze budu zive i zdrave i da budete sretna porodica dugo,duuuuugo....Mila moja cuvaj mi se i brzo oporavi ,poljubu malu ljepoticu za dobrodoslicu na ovaj svijet [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sporty mamaa -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (10.7.2012 18:22:59)

Lulu cestitam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Nasmijana1 -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (10.7.2012 18:23:47)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cestitke Lulu. Sve najbolje vama i sto brzi oporavak.

SdZ -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (10.7.2012 19:26:08)

Iskrene cestitke roditeljima i sekici, a beba da je dugooo, dugoooo vesela i sretna. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dalia_88 -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (13.7.2012 0:31:21)

Ja tek sad saznala, pihh bas sam smotana [sm=zmeden.gif]
Cestitam od srca i zelim vam sve najljepse [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

DM -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (14.7.2012 11:55:26)

Čestitke(i meni promaklo)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lulu_08 -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (14.7.2012 14:45:07)

IZVORNA PORUKA: andjela I

Prije 10 minuta nasa Lulu je rodila svoju juniorku [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Teska je 3300 gr i duga 52 cm. Ne znam jeli na carski ili prirodno, javim se posle s vise informacija. Iskrene cestitke sretnim roditeljima a maloj Luni cestitam rodjenje seke. Da ste zivi i zdravi 100 godina.
Dobro nam dosla Lorena [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kao prvo hvala mojoj dragoj andjela I na ovako brzoj dojavi haha legendo moja.

Kao drugo - da da moja Lorenica je odlucila odmah kada je tajo dosao poceti sa guranjem, prirodno je krenulo (otvorila se koji cm ja mislim 1 ili 2 prsta, ispao sluzni i kontrakcije na 2 min) ali doktori odlucise ipak opet CR.

I tako rodila se moja Lorena teska 3,300 gr i mala ispravka - 56cm mamina dugonoga.

Hvala vam svima na divnim cestitkama, nas dvije smo dosle juce kuci, 4 dan nakon operacije, hB sve dobro proslo, malena doji non stop, gladna rodjena haha, ja se polako oporavljam, velika seka je haos ne moze od nje do rijeci doci, mada je malo postala lopuza dok mame nije bilo a tajo je izgubljen hahahaha....

Ljubim vas sve puno!

DM -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (14.7.2012 14:52:41)

Lulu[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=duda.gif]

andjela I -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (14.7.2012 14:53:31)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

IZVORNA PORUKA: andjela I

Prije 10 minuta nasa Lulu je rodila svoju juniorku [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Teska je 3300 gr i duga 52 cm. Ne znam jeli na carski ili prirodno, javim se posle s vise informacija. Iskrene cestitke sretnim roditeljima a maloj Luni cestitam rodjenje seke. Da ste zivi i zdravi 100 godina.
Dobro nam dosla Lorena [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kao prvo hvala mojoj dragoj andjela I na ovako brzoj dojavi haha legendo moja.

Kao drugo - da da moja Lorenica je odlucila odmah kada je tajo dosao poceti sa guranjem, prirodno je krenulo (otvorila se koji cm ja mislim 1 ili 2 prsta, ispao sluzni i kontrakcije na 2 min) ali doktori odlucise ipak opet CR.

I tako rodila se moja Lorena teska 3,300 gr i mala ispravka - 56cm mamina dugonoga.

Hvala vam svima na divnim cestitkama, nas dvije smo dosle juce kuci, 4 dan nakon operacije, hB sve dobro proslo, malena doji non stop, gladna rodjena haha, ja se polako oporavljam, velika seka je haos ne moze od nje do rijeci doci, mada je malo postala lopuza dok mame nije bilo a tajo je izgubljen hahahaha....

Ljubim vas sve puno!

Ma nema na cemu draga moja, znam da su ovu vijest nase ringerasice zeljno iscekivale, zato sam i pozurila sa objavom. Ljubim vas...

Mirkica -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (17.7.2012 17:53:04)

LULU cestitiam od srca na rodjenju princeze [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

samedi -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (17.7.2012 20:25:12)

I ja se, sa zakšnjenjem, pridružujem čestitkama, sve najbolje maloj Loreni i cijeloj porodici [sm=bravo.gif]

yasemin -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (18.7.2012 15:28:24)

čestitke od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Nunny -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (18.7.2012 19:48:39)

lulu mila drago mi je sto je sve dobro proslo, neka je malena zdravo i veselo i da zivi 100 godina, ljubim vas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leva -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (18.7.2012 19:50:23)

Cestitke Lulu a juniorki dug i sretan zivot [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]

IceRose -> RE: Nasa Lulu_08 rodila svoju juniorku (20.7.2012 22:10:52)

CESTITAM mila od srca [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] , drago mi je da je sve dobro proslo [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]