bananica -> RE: Život mi se okrenuo naopačke (9.7.2012 12:11:38)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: bananica ma ja ne znam sta je tu toliko pohvalno, mislim zaista, nije prvi slucaj, koliko samo ljudi ostane bez partnera pa nastave zivot bez da opterecuju ikoga, to je za mene pohvalno, znati i moci sam nastaviti zivot, a ne dovoditi brak rodjene djece u probleme Pa ne mora značiti da je mama ta koja insistira da sin noći kod nje, možda ona i govori sinu da ide, al on, vezan za majku, želi joj olakšati te dane. Samo što mi, naravski, odmah po svekrvi opalimo, MORA da je do nje, a ne znamo drugu stranu priče. Meni je uvijek za pohvalu kad dijete brine o svojim roditeljima [sm=bravo.gif] i meni je za pohvalu kad se brine za roditelje i jako cijenim takve ljude i ne bih ni sama mogla drugacije, ali ne treba se pretjerivati , a pogotovo druge s tim opterecavati, sad mislim na muza od anonimne, ako on zeli spavati kod mame, pa lijepo jarane pidzamu u ruku i voz, a ne prisiljavati i zenu da mora s njim i jos je ucjenjivati da ce on sa djetetom otici ako ona nece, nigdje veze, bezobrazno pravo
|
|
|
|