Hannah -> RE: Rižine pahuljice (16.10.2008 13:39:01)
|
E sad mi recite vi jel ovo normalno. Odem u Merkator, samo hippove pahuljice sa aromama, e sad ili sam ja izmislila ili sam čak vidjela neke sa jagodom, pored meda i ostalog [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Odem u Konzum iliti VF, vidim Nestle NAJOBIČNIJE pahuljice od riže i zaletim se da ih uzmem, međutim DODANA AROMA VANILIJE. Mislim koji će klinac tu aroma vanilije? Da beba bolje jede tu hranu pa da je mama kupuje zato što je beba bolje jede? Na kraju sam spala na Lino pahuljice od riže i kukuruza, POŠTO SAME RIŽE NEMA! A možete mislit kakav je to kukuruz unutra, hibridni, onaj što se daje kokošima. Možda djelujem preekstremno, ali ja bih da bar dok je mala beba jede zdravo, a kasnije ako hoće nek ždere čips i kile čokolade ko što mu mama radi (priznajem nisam neki uzor zdrave ishrane). Nervira me što nemamo izbora. Komunizam prošao i moramo opet uzimati što se nudi. U komunizmu je bar jedan proizvod koji je bio na raspolaganju bio kvalitetan. Šta ćemo kad smo ž tržište, j**o Bosnu, šta će Bosni išta...
|
|
|
|