Daj daj -> RE: Apel za pomoc (8.7.2012 22:38:08)
|
IZVORNA PORUKA: elmaL Ima li kakvih jos podataka o djeci, pa da im se posalje mozda neka odjeca, obuca, da li su muska-zenska djeca? Ja cu vrlo rado pomoci, kako god mogu. Ako odlucite nesto grupno organizovati racunajte na moju pomoc svakako. Ovako, najstarija djevojcica je tek zavrsila prvi razred srednje skole, zatim ima mladja koja je tek 6. razred i djecak koji ce na jesen krenuti u skolu, prvacic. Ukoliko zelite slati nesto busom, ja to mogu preuzeti, s tim da sam narednih 9 dana u Maglaju, obzirom da putujem, a od 4. 8. cu biti stalno u Maglaju ukoliko zelite da ja to preuzmem i proslijedim. Amidja radi a strina brine o djeci, nisu tacno iz Maglaja nego iz jednog naselja u blizini. Upravo sam amidji poslala poruku da mi javi broj ziro racuna. Znam da je slicnih akcija jako dosta bilo, stoga sam i postavila temu jer sam se u vasu humanitarnost x puta uvjerila. Cilj mi je da se makar na kratko toj djeci vrati osmijeh na lice. Jer zamislite kako je u 3 mjeseca ostati bez oba roditelja, u godinama kada su najvise potrebni. Jos da naglasim da su amidja i strina osobe koje su vrijedne svakog divljenja, vise nego heroji.
|
|
|
|