lepetetka -> RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 (18.11.2012 17:08:27)
|
drage moje, evo da vam napišem izvještaj o današnjoj posjeti našem drugu Omaru [sm=smiley1.gif] SuperBeba i ja smo posjetile Omara i njegovog oca u njihovom divnom, toplom domu, prenijele pozdrave od RR teta i uručili poklone.. popili smo kaficu u lijepom društvu, a istu nam spremila Omarova draga nana [sm=smiley1.gif] Naš drug je jedan divni pametni dječak plave kosice, koji ide u vrtić i svaaaašta nešta zna, prelijepo priča, ima svoje drugove i drugarice.. Na poklonima su se zahvalili, a moram reći da su lijepe plave oke prvo ugledale romobil [sm=love.gif] rekla sam da je to poklon od RR druga i oni su ga toplo pozdravili i zahvalili mu se... emina08 prenesi pozdrave svom divnom dječaku [sm=smiley31.gif] Divan dom, divna porodica, žao mi je što je Mirela preselila [sm=smiley19.gif] i što nema priliku gledati ovog predivnog dječaka kako odrasta, bila bi jaaako ponosna na njih dvojicu.. eto, današnji dan me malo rastužio, malo razveselio...Omaru i ocu mogu poželjeti samo najbolje i da im Allah dragi u svemu bude na pomoći..za babuku znam da će se truditi da mu pruži samo najbolje, već jeste,..akoBogda da tako i nastavi.. Hvala još jednom svim ženama koje su učestvovale, hvala SuperBebi na posebno izdvojenom vremenu, poručivanju zidnog sata sa posvetom, vožnji, svemu [sm=smiley31.gif] Sbeba je slikala pa će biti i koja slikica kada bude imala vremena da postavi..
|
|
|
|