Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 6.7.2012 13:27:39
minie
O Boze dragi, suze mi same teku i ne zaustavljaju se...
Nisam je stigla upoznati licno, ali smo se u aprilu bas puno dopisivale, zaista divna i draga osoba. Trebala sam joj dati neke stvari za njenog bracu (smatrala ga je malim bratom iako ima 17/18 godina). Slala sam joj poruku mislim u maju nekad, ali odgovora nije bilo
Maleni djecace neka ti dragi Allah podari samo najljepse zivotne staze kojima ces koracati i uputi te na pravi put. Njenom suprugu puno sabura, a i njenoj majci (ako je ziva) najvise snage da sve ovo podnese.
Mirela draga neka ti Allah dz.s. podari sve Dzennetske ljepote.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2012 22:33:31
Hanady RR
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2012 7:33:44
canim
Sretan rodjendan Omaru sjecam se da je prosle godine pravila svoju prvu fondant tortu za njegov rodjendan, evo nasla sam post i tortu http://www.slikomat.com/slika/4998912.htm
Maleckom sve najljepse u zivotu zelim a nasoj miloj dubravki01 sve ljepote Dzenneta.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2012 8:48:31
Emmy
Eh duša draga. Baš mi je žao, tužno je to zaista, pile malo nije ni svjesno......... Ja se sjećam da se porodila tačno mjesec iza mene, bili smo skupa na temama u iščekivanju, ostala mi je u sjećanju kao vrlo fina osoba, borac..........Maleni dječače sretan ti rođendanko, da budeš zdrav i živ dugo godina.........
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2012 8:49:47
ziki
uh Malenom Omaru sretan rođendan.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2012 9:01:27
*pcelica*
Nekoliko puta otvaram ovu temu i neznam sta da napisem... Dan koji je trebao biti ispunjen pjesmom i radoscu bice u sjeni boli i tuge. MalomOmaru sve najbolje u zivotu, da ga samo sreca prati zelimo iskreno i od srca
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2012 9:06:54
D_K
IZVORNA PORUKA: canim
Sretan rodjendan Omaru sjecam se da je prosle godine pravila svoju prvu fondant tortu za njegov rodjendan, evo nasla sam post i tortu http://www.slikomat.com/slika/4998912.htm
Maleckom sve najljepse u zivotu zelim anasoj miloj dubravki01 sve ljepote Dzenneta.