rerica -> RE: Sta da radim?? (5.7.2012 17:24:10)
|
Od prve strnice sam citala,odmah da kazem da je to moje misljenje..... Ti si htjela da ti forumasice dadnu savjet,olaksaju malo situaciju,razmjenimo misljenje al moras da budes svjesna da te nece svaka razumiti ili hoce al ne zele da dadnu iskustvo posto se svi manje vise poznajemo.... Hocu da kazem draga moja da lijepo zakljucas vrata dok je on tu i ne das mu da izadje dok ne rijesite,jer bjezanje od problema nigdje ne vodi ustvari vodi al propasti.... Nadjite se na sredini puta i pricajte,urlajte,placite i sta vec al rijesite jer kao sto rece trudna si i trebas misliti na mrvicu tu jer ona sve osijeti i nek ti bude to na pameti..... Ja licno sa tim problema nemam,al imam s druge strane,jer svi imamo problema neko manje neko vise,a ako ih neko nema nek stavi kamen u cipelu da ga zulja,jer covjek bez problema,hmm..... Emina,ne trazis nicije zaljenje samo razumijevanje,ako vidis da ga ne mozes ovdje naci,pokusaj ga naci kod njega,a ako nnjega odte bracnom savjetniku..... Od srca ti zelim da rijesite sto bze problem u pozitivnom smislu i da uzivate u bebici,jer nema svako srece da ima svoju bebu....
|
|
|
|