andji -> RE: Beba se cudno ponasa-trebam savjet (13.10.2008 21:31:26)
|
iako ste već prodiskutovale,morala sam se nadovezat za tu hodalicu,tačno je da je neki pedijatri ne preporučuju,i meni mojsa nije preporučivala za sergeja,ali ja sam ga počela stavljati sa nepunih 6 mjeseci,i hvala Bogu ne primjećujem nikakve negativne posledice,moje dijete se razvija baš kako treba u svakom smislu,propuzao je sa 8 mjesecia evo sad će mu godina i samo što nije prohodao,svaki pregled je bio ok, i ne vidim razlog da za toliko i toliko god. bude drugačije.Naravno,poštujem svakog roditelja i svačiji način odgoja,i ne vidim razlog da se te razlike osudjuju.Po meni je gore nosati dijete iz ruke u ruku,pa posle se pitaju roditelji što je umaženo,što neće da se igra samo ili ne zna se ponašati sa drugom djecom.Ali i to je stvar odgoja i opet ponavljam poštujem i to.Stvar izbora roditelja.A za gore navedenu majku koja je pitala za savjet,savjetovala bih joj da malenog odvede pedijatru,ne mora značiti da je išta ozbiljno,ali svakako kad to obavi biće mirnija i čuće stručno mišljenje,bar ja tako radim.Za sve što ne znam ili nisam sigurna obratim se svojoj pedijatrici i dosad smo imali lijepu saradnju,i zadovoljna sam.
|
|
|
|