Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomoc Ljiljani pozivom na broj 25.2.2009 19:52:09
juni
I ja sam tek sad vidila ovu temu i poslala sam poruku kad vidim datum u oktobru akcija bila. Najvaznije je da je operacija uspjela, samo da jos prodju 24 sata, ma super, srce mi je puno kad vidim da jos uvijek humanost postoji. Sretno Ljiljo!
RE: Pomoc Ljiljani pozivom na broj 2.3.2009 8:41:58
ElmaB
Sada Batko javlja da je Ljiljana jos u intezivnoj njezi, ali skinuta sa aparata i osjeca se bolje. Ljekari su poprilicno optimisticni! Ljiljo bravo!!!!!!!!!!
RE: Pomoc Ljiljani pozivom na broj 5.3.2009 9:10:33
Anoniman
Sinoc sam na Kameleonu slusala da je Ljilja jako lose. Izgleda da je tijelo odbiloorgan i cekaju novi. Dr kazu da je retransplatacija jako rizicna. Ima li neko informaciju sta se dogodilo preko noci???
RE: Pomoc Ljiljani pozivom na broj 5.3.2009 9:42:00
tea lana
ja kad sam vidjela da ste opet pokrenule temu kontam evo sretnih vijesti kad ono nije, bas mi je zao i drzim fige da Ljilja bude bolje i da se i dalje bori.