Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Upravo sma dobila poruku od naše I (suncesunce) rodila svog prica, bebač je težak 3500, dug 52, I je malo teže podnijela anesteziju, ali oporavit će se ona,
draga moja želim Vam sretno rođenje sina, nek Vam je živ, zdrav i sretna dugo godina.
RE: Suncesunce rodila svog princa 26.6.2012 13:10:35
ajla86
sunce nek je bebac ziv i zdrav i da zenimo uskoro inshalla zao mi je sto si teze podnijela anesteziju...andams e da si sad bolje i da ces se sto bolje i brze oporaviti ..... nek vas sreca prati...
RE: Suncesunce rodila svog princa 27.6.2012 8:14:14
Lulu_08
Sve najljepse cestitke povodom rodjenja malog princa nase suncesunce! Zelimo mu dug zivot ispunjen zdravljem, srecom, ljubavlju i veseljem! Mami zelimo sto brzi i laksi oporavak i maksimalan uzitak sa svojom "novom" porodicom! Ljubimo vas puno!
RE: Suncesunce rodila svog princa 8.7.2012 19:10:00
Mirkica
Cestitke da bebac bude ziv i zdrav mami brz oporavak