gtata -> Potrebna pomoć (25.6.2012 15:46:11)
|
Ovako, imam curu sa kojom sam odavno u vezi i mislimo da je trudna. Ali smješno je što se ona prepala "kako ce reći svojima" i onda je prepala i mene naravno. Tjedan dana poslije odnosa nije osjećala ništa, tek kad sam joj ja napomeno da je moglo nesto bit (a pazili smo i vjerovatno nije nista !!) onda je se prepala i od tada mučnine u želudcu, bolovi u stomaku itd itd. Ali naravno i ja sam se prepao (bez smjeha molim!) opet mi nije svejedno tako iznenada postat tata pa sam i ja (kao i ona) izgubio apetit,ne jedemo nista, mucnina cim se sjetim toga tj cjeli dan i njoj je tako isto samo nju još i trbuh u donjem predjelu boli. Treba dobit menstruaciju sutra i mene zanima: DA LI MOGUĆE DA NAKON TOČNO TJEDAN DANA OD ODNOSA IMA MUČNINE U ŽELUCU I BOLOVE U TRBUHU NAKON TJEDANA DANA?? zahvaljujem se svima na vašim odgovorima i može se reći da sam sretan sto je imalo moguće da ću postat tata :D usput čekat ćemo da vidimo hoće li dobit jer kako ona kaže onesvjestila bi se kad bi odjednom saznala da je trudna preko testa.!
|
|
|
|