Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ono sto mi pada na pamet je nefunkcionisanje nase drzave i neadekvatna kontrola uvezenih namirnica! Ko nam garantuje da bebi hrana sa melaminom nije dosla i u BiH?!
RE: Opasni melamin Melamin pronađen u Nestle... 11.10.2008 9:24:43
ElmaB
U pravu si, niko ne moze garantovati da mlijeko nije stiglo i kod nas, ali ja poucena iskustvom ne vjerujem svemu sto procitam u novinama ili vidim na tv! Postoji nesto sto se zove dizanje prasine, posebno kada je tema interesantna i zabrinjavajuca!
RE: Opasni melamin Melamin pronađen u Nestle... 11.10.2008 11:03:16
Amrino
Jedino sto sam od bebi- proizvoda ikada koristila je Nestle baby- rice (po kasikicu da npr. povezem voce koje je vodenasto). Ni to vise ni u ludilu!!! Kada je u pitanju zdravlje moga djeteta ne bih bas da "razbacujem grah" i da se bavim pretpostavkama o tome jeli "dizanje prasine" ili nesto slicno u pitanju... Jedino mlijeko koje moje dijete pije i jede u hapama je ono iz moje sise. Eno u Kini tek nakon sto su tri bebe umrle a njih 5000 se otrovalo (sa velikim sansama da su zaradile dozivotno ostecenje bubrega) sjetili se da "preporuce" dojenje. Sigurno je jedno- svijet je sve zagadjeniji i zagadjeniji, hrana pogotovo...Zbog toba treba insistirati na dojenju.
RE: Opasni melamin Melamin pronađen u Nestle... 11.10.2008 11:28:40
Lulu_
UZAS
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Opasni melamin Melamin pronađen u Nestle... 12.10.2008 2:08:24
stella
Ja sam Hani davala bas Nestle mlijeko. Tj probala al posto ona nece nista da jede nije ga puno ni pojela.Popije jedan guc i pljune i nema sanse da opet jede. Mozda je i dobro uradila ko zna
RE: Opasni melamin Melamin pronađen u Nestle... 1.11.2008 11:01:05
mamy Sabina
Međutim, cijela situacija čini da su potrošači širom svijeta, posebno roditelji, postali posebno osjetljivi kada se radi o prehrambenim proizvodima iz Kine, kao i oko onih iz drugih zemalja koji imaju sastojke uvezene iz Kine.
RE: Opasni melamin Melamin pronađen u Nestle... 1.11.2008 12:23:29
Amrino
Vrlo dobro znamo da se kod nas uvozi bez nekih velikih kontrola...slijeva nam se ovamo svo ovozemaljsko smece...a uz to...nikada ne mozemo znati odakle i kako proizvodjaci hrane nabavljaju sastojke koje nam stavljaju u hranu. Ma uzas...Bolje je ne razmisljati o tome...