Amyla -> RE: Inducirani porod (24.9.2012 11:15:03)
|
ajla 86, ja sam ti vec pisala za moj indukovani porod, ne brini se, sve je u Bozijim rukama, istina da ja nisma bila narucena, tako kao ti, ali dosla sam na kontrolu, bez ikakvih bolova, ali apsolutno, on je rekao otvorena 3 prsta, kasnije kao 2 (zaboravio sta je rekao prethodno) i hvala Bogu sve proslo super, uopce nije strasno, ako ces iskreno boli, uzasno boli, ali boli svakako, ja nisam nikada cula niti od jedne zene da je rekla da je porod nije bolio, pa kako god da se porodila, doduse nakon carskog boli vise rana, a to je i logicno, ipak se sve kosti rastave, na to se pripremi. Tako da se ne trebas brinuti, sve nas je bolilo, sve smo to izdrzale i ti ces aBd. A mozda je tako i najbolje, samo dragi Bog zna. A mene da on nije indukovao, sigurno se ne bih porodila jos par dana. ne misli uopce na to, indukcija, prirodno, carski, to ti je ne bitno, boli svakako, najvaznije je da beba i ti budete dobro i zamisli: Sutra aBd cesa svoju malu mvicu imati u rukama, sa tim se nikakav bol na svijetu ne moze porediti. odmori se i ne zamaraj glupostima. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|