MamaPutaTri -> RE: prehlada (24.11.2008 0:08:21)
|
Ne brini draga Tajro, i ja sam imala ne samo smedji nego krvarenje pravo tri dana. Al nemam sumnje da sam trudna, jer sve sam simptome imala sve dosad, sad tek sve, ta mucnina uzasna, sise su mi ogromne da izvines, cak i stomak je vec poceo se vidjet, mada je trece pa me ne cudi da se lako stomak istegli opet. Sutra cekam krvni test hcga. Ja imam policisticne jajnike i sa malom mi se nije htjelo sve do 6 sedmice nije pokazalo. Sada sam otprilike u 5 i par dana. Zadnja m. oktobra 13og. Ako je samo malo smedje moze bit da je ono gnijezdenje. Ima ona tema gdje sam ja pisala isto 10 sedmica krvarenje tako nesto pise dosta o tome. KOja si ti sedmica i imas li jos koji simptom Tajrice draga. Drzim ti fige da sve bude ok. Ako se umaras, uspori, to je kod mene ja mislim bilo ja sam ko luda cistila kucu nisam stajala i plus nosala malu ima dvije godine a ona poteska bogami. Nemoj nista tesko nosit i odmori. Ja kako sam legla i odmarala stalo mi je to. I plus vitamin C sam opet pocela pit ja mislim da je pomogo, samo nesmjes previse, 500mg na dan ja mislim, tako sam ja.
|
|
|
|