Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Neprikosnovena kraljica teme o svekrvama, Veselaaa:
svekrve su inače, gledam okolo sebe,jako dosadne žene, nikako mi nije jasno šta se nekima desi s pameću pa nikako da sidju sa grbače snahi,ok dala si sinu sprat pa šta sad oće od snahe?? da joj isplati u pokornosti,u isšpijanju cjelodnevnih kafica ??? ne razumijem takav tip svekrva
al ce veselica aBd da bude sveki pa da vidi kako je to lijep osjecaj...kad ti snajka kaze kako si dosadna i da joj sidjes sa grbace
Hanady .. "ja bi mu ga uFatila i odgrizla da mi na sred dnevnog boravka pepa pored djeteta....
vristim i zamisljam kako grize
svekrve su inače, gledam okolo sebe,jako dosadne žene, nikako mi nije jasno šta se nekima desi s pameću pa nikako da sidju sa grbače snahi,ok dala si sinu sprat pa šta sad oće od snahe?? da joj isplati u pokornosti,u isšpijanju cjelodnevnih kafica ??? ne razumijem takav tip svekrva
al ce veselica aBd da bude sveki pa da vidi kako je to lijep osjecaj...kad ti snajka kaze kako si dosadna i da joj sidjes sa grbace
ne može se to meni desiti
jer ja ne zalazim duboko s ljudima da bi mi mogli takvo što reći :)))
irenaSA..tema bb..padam i kontam kako muaaa nisani..
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja se isto ibretim ovome ovdje na RR svi su u skladnim brakovima tako gledano statistisčki manje su nam šanse kao članicama RR da nas muz prevari, nego nekoj članici nekog drugog portala
Blagoš nama.