Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
salmy sto ti je ovo trebalo i nije se naljutila a i bilo je u sali
naravno da nije,sta se ima ljutit... nego meni sega (suze su me oblile) zamisljam tebe(a neznam te ) ruke u djepovima ono stav ko frajer..i normala joj kazes :jaranu moj padam
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
salmy sto ti je ovo trebalo i nije se naljutila a i bilo je u sali
naravno da nije,sta se ima ljutit... nego meni sega (suze su me oblile) zamisljam tebe(a neznam te ) ruke u djepovima ono stav ko frajer..i normala joj kazes :jaranu moj padam
hoces da se upoznamo nisam ko frajer, ali imam taj stav podjahkad
smeta mi i sto do kasno sjedi za kompjuterom pa rijetko zajedno zaspimo, sto ne jede nista u gostima pa ja moram duplo da jedem da ne bi bili nekulturni
I sviđa mi se što ima mnoga značenja... i što ga ima i u islamu i u hrišćanstvu... ma čak i da mu je značenje bilo "krompir" ja bih ga dala jer mi se sviđa...i jer joj odlično pristaje... Višnja RR na temi Ime i kako ste ga izabrali, suze me oblile-svaka čast Višnja
I sviđa mi se što ima mnoga značenja... i što ga ima i u islamu i u hrišćanstvu... ma čak i da mu je značenje bilo "krompir" ja bih ga dala jer mi se sviđa...i jer joj odlično pristaje... Višnja RR na temi Ime i kako ste ga izabrali, suze me oblile-svaka čast Višnja
i mene su
Hajoj žene izvinite al ove dvije izjave danas su me tako slatko nasmijale, prave ste
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
"pred zgradom dijete spustim bacim smece uzmem ga za ruku,ali F svako 5 sekundi nesto zastajkuje...pa tapka nogicama u mjestu...(a mrkli je mrak)..."F sine sta ti je?Jel te zulja cipela?"-pitam ja....brizna majka....kad ce mali "MAMA NEMAM JA CIPELE"
Btw, kad sam god, ko studentica, putovala vozom, namaštavala sam da će neka verzija Ethana Hawkea sjesti u kupe kraj mene pa ćemo imati Before Sunset verziju po Kaknju ili Visokom. Naravno da se to nije desilo, nego su se redom izmjenjivali masni čobani i babetine koje su me ispitivale čija sam.