Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Skvo na temi "Brak bez ljubavi?" "I da....nije stvar da se mi "podnosimo" u braku...vec da zivimo brak...da smo uzajamna podrska, da jedno drugo falimo.... da osjetimo strast kada smo zajedno..da mozemo pricati duboko u noc....ma kakav je brak bez ljubavi..evo ti nepovrsan odgovor....NIKAKAV. " lijepo receno
"saberi se. nemoj da ti neka osoba bude sav život. to nije život. ni tm ni tvoje dijete aBd kad dođe. može tm otići, a i dijete će kad tad otići ABd, oženiti se ili udati. moraš prvenstveno biti ti sama sretna I ZADOvoljna pa da onda drugi upotpunjuju tu sreću, ne da je oni čine samostalno. "
Meni je biser onaj momak sto je otvorio temu o nevinosti, a sad ne znam koju bi recenicu izdvojila
p.s. mozda ovu:
Malo sam se "sjebao" i pitao sam je "Dali si ti fkt nevina?", aona je onako,zbunjeno odgovorila"Jesam!Ne treba biti krvi da bi se dokazala nevinost"...
ma inace su na forumu ovdje sve bogatasi koji jedu sve naj,naj,zive u vilama na ekstra lokaciji obrazovani do bola .¸a ono sve gora od gore jedna drugu podbadaju samo tako ma idi begaj
Kaze skoro: "radimo" pacijenta,krv svuda tece,meni se poce mantat,kazem ja doktoru i anesteziologu "de molim vas dajte pauzu onesvijestit ću se,i oni kazu hajmo vala malo sjest"
ko da kanal kopaju pa da malo sjednu MAMA MA tvoj komentar je
koje tuđe?!ja ne vidim ništa tuđe oko sebe,to je sve moje od mog dolaska ovdje i to napismeno. ja im govorila''ma ne treba bolan šta vam je,a oni navalili neka neka sve je ovo tvoje''.ja ne znam šta im je
koje tuđe?!ja ne vidim ništa tuđe oko sebe,to je sve moje od mog dolaska ovdje i to napismeno. ja im govorila''ma ne treba bolan šta vam je,a oni navalili neka neka sve je ovo tvoje''.ja ne znam šta im je
Kaze skoro: "radimo" pacijenta,krv svuda tece,meni se poce mantat,kazem ja doktoru i anesteziologu "de molim vas dajte pauzu onesvijestit ću se,i oni kazu hajmo vala malo sjest"
ko da kanal kopaju pa da malo sjednu MAMA MA tvoj komentar je
a dole neko komentarise: a sta radi pacijent? - ceka da iskrvari
mamine oči: neko naprosto ne moze bez para i misli da je novac najveca sreca pa makar ga sam u tisini brojao a ja sam najsrecnija kad su mi djeca zdravo, muz dobar, pa makar samo semenke grickali
mamine oči: neko naprosto ne moze bez para i misli da je novac najveca sreca pa makar ga sam u tisini brojao a ja sam najsrecnija kad su mi djeca zdravo, muz dobar, pa makar samo semenke grickali
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.