Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
veeseelaa: ja kad sam nahladjena posexam se i odmah mi je bolje, kakvi lijekovi i bakrač. fkt, odmah mi je lakše, ko da prodišem nos se očepi hahahha začepiš dole, odčepiš gore
napravila sam lapsusu, to sam poslije skontala, ali je tema krenula u drugim tokom, pa mi bezveze bilo elaborirati ipak je riječ o boljakovom potoku i nisam generalizirala na osnovu 1-2 osobe, nego cijelog komšiluka koji te i isprati i doprati i javi i odjavi i njoj i njenom mužu, dok ja dođem do nje ovo je samo ukratko
< Poruku je uredio vjestica -- 4.7.2012 14:08:27 >
priča meni mm neki dan o nekom liku koji se oženio i blabla i ja ga pitam :!a gdje su mu roditelji?". kaže mm :"nema on žive roditelje" a meni se ote :" blago njegovoj ženi"user posted image user posted image user posted image nešto me mm mrko pogledao, ne znam zašto?
Starost i bolest roditelja je bas iskusenje, treba imati puno strpljenja, razumijevanja, ljubavi, blagosti, mudrosti, sve ono sto su oni imali s nama dok smo odrastali. I nije to nimalo lako, da nas dragi Bog sve sacuva iskusenja i da nas sacuva da se ogrijesimo o roditelje, ni nase, ni nasih muzeva.