Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje...postale smo tetke... naša Alma je rodila Lamijicu...3350 g i 52 duga...ista lajla seka
< Poruku je uredio Skvo RR -- 11.6.2012 8:05:49 >
RE: Mama Alma RR rodila Lamiju <3 11.6.2012 0:53:36
Hanady RR
Uh ja od želje muštuluke da fatam ne rekoh ni čestitamoooooooooooooooooooo mami i babi i nani...al seki seki posebne čestitke...dobila je sestricu, žutu lijepu kao ona ( dobro malo manje prve su najljepše )
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Mama Alma RR rodila Lamiju <3 11.6.2012 2:31:30
Miracle*3
Masala, nek nam je zdrava i ziva i Lamija i Lajla, sve najbolje. A ja danas kontam reko nisam je dugo cula, moram je nazvat, da vidim hocemo li rodjendane zajedno slavit. Je li 10. ili 11.? Kad se porodila?
RE: Mama Alma RR rodila Lamiju <3 11.6.2012 7:25:34
tajra26
aaaaaaaaaaaaaaa cestitke i od mene Neka je bebica zdrava i sretna dugooo dugooo godina sa svojom mamicom i sekom.... Mami sto brze da se oporavi, da brzo porastemo i ko zna da se prijateljimo.... hahhaha Prijoooo cestitke od meneee rodila si mi snajku
RE: Mama Alma RR rodila Lamiju <3 11.6.2012 7:50:50
malena27 RR
Draga Alma, Allah mubarek olsun tebi i tvojoj porodici! Da vam bude ziva i zdrava i na pravom putu, ponos roditeljima i da se puno mazite i volite! Brz oporavak zelim!