fatimica09 -> RE: menstruacija i trudnoća (21.2.2010 10:15:03)
|
ma nemoj se obazirati puno na to ako je [sm=hudicek1.gif] dosla na vrijeme i bila uobicajeno obilna....mada, vecina ce ti reci otidji ljekaru, mozda hormoni i to....ali ako nemas bolova, nekih drugih neobicnih simptoma, kao u trudnoci....neka, nema veze....aBd uskoro ce tvoja Lamija dobiti bracu ili seku, samo polako....[sm=smiley1.gif] ja sam recimo ovaj mjesec imala biohemijsku trudnocu, nasikirala se, oplakala...a dr. mi kaze da uopste ne bih ni znala da sam trudna, da nisam na dan kad sam trebala dobiti uradila test, koji je bio pozitivan....e onda nakon par dana, nekakav smedji iscjedak, koji sam pokusala zaustaviti utrogestanom.....i tek nakon sto sam utvrdila vadjenjem bete da ista opada, prestala sa utrogestanom i uredno dobila.....moj dr. kaze nista strasno,moguce da jos uvijek imam pojacane hormone, nakon poroda[sm=smiley13.gif].....nisu me cistili....i on naravno predlaze opet juris[sm=smiley1.gif]....ali hajd polako.... ne zanam, ne treba se puno opterecivati, a svakako pripazi na lijekove sada kada radis na drugoj bebi, pa ako je sudjeno da i ti dobijes 2-3[sm=hudicek1.gif]a da si trudna, ne mozes to izbjeci...sretno u svakom slucaju....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|