Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo gledam Dzenana na 95. mjestu. Totalno sam out A milsila sam da Dzenana ima na svakom koraku...
moramo mijenjati ime ali mislim da je u nasoj generaciji bilo u top 3
Imenjakinjo nismo u fazonu uposte.... A to sto kazes vjerovatno je prije bilo popularno, sad skoro da i neznam neku malu bebu koja se zove Dzenana, a tako divno ima
E bas to kad smo kod znacenja imena. Meni je najbitnije da je ime lijepo i jos bitnije da ima lijepo znacenje, a popularno ili ne bas me briga. Ime moje curice je Nejla i znaci poklon, dobrocinstvo. Ima prelijepo znacenje pa je mozda zato tako cesto davano ime.
Rekoh da nema značenje, a ne da mu je bezze ... ili ima neko, ali ga ja nisam našla.
Sanela je žensko ime, koje unalazimo među Hrvatima te rijeđe među Muslimanima i Srbima . Značenje imena dolazi od latinskog sana - zdrava; razborita. Sanela je dosta često ime, među dvjesto najčešćih ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko dvije tisuće osoba koje nose ovo ime.
ne znam šta je tu ružno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.6.2012 12:02:37 >