D_K -> RE: Kreativnost, koliko nas ima (11.6.2012 22:25:07)
|
''Ja sam danas isla u Zanzibar i info je sljedeci: imale su kreativne radionice i prije. djeca crtaju, slikaju na platnu, prave nakit itd.. cijena je bila 4 km po satu tj. kao i cijena koristenja igraonice a kaze da se moze dogovoriti pa da se dobije i neki popust.. also, materijali su njihovi, ne moramo mi nista kupovati.. termin je bio 2 puta sedmicno, dvije cure rade.. kaze da se mogu dogovoriti opet termini i dala mi je broj telefona igraonice. kaze da je idealno za djecu od 5 - 8 godina jer manjoj djeci igraona `odvlaci paznju`. joj, zablokirala sam totalno, nemam pojma sta smo jos pricale ali sjeticu se.. mislim da je rekla da su grupe od po 10 djece.. vrijeme radionica mislim da je rekla od 6 do 8 da je idelano ali to se moze dogovoriti.. jos jedna bitna stvar je da Grand centar ima super parking ali sa druge strane nekim zenicama ce biti daleko pa vidjecemo opcije u ponedeljak..'' oprostite ali msrko mi tipkati sve ponovo - ne obracajte paznju na greske u kucanju/pisanju.. vazna stvar je i parking. ispod SOS-a ima dobar parking, danas je bio cuvar pa pretpostavljam da ce biti i u terminima radionica.. cijena je 1 km sat - tako da zene koje voze mogu izracunati koliko ce ih izlaziti parkiranje.. u Grandu je besplatno parkiranje.. kada izracunamo cijenu u Zanzibaru - npr. 1 termin sedmicno po 2 sata radionice bi bio 24 km mjesecno.. nisam pitala da li su djevojke koje rade tamo skolovane za rad sa djecom, mozemo i to provjeriti.. moj utisak je da su cure u Alexenu iskusne u radu sa djecom.. radile su i djecije predstave, radile su sa djecom sa posebnim potrebama, prostor nije bas prevelik ali imaju 3 sobice pa mogu rasporediti djecu.. i meni se svidja ideja da uplatimo za po jedan termin od dva sata, ja dolazim sa drugog kraja grada i bojim se da bi mi dva termina bila previse.. mozemo ih pitati za tu opciju pa da vidimo kakva je situacija.. Skvo, mozemo sacekati da zene malo pogledaju info o lokaciji, cijeni, terminima i da nam daju svoje misljenje.. mozemo praviti konacni spisak prijava npr. ovu sedmicu i onda vidjeti gdje cemo i sta.. mislile smo, ako nekome odgovara Alexen a nekome Zanzibar, napraviti aranzman za obje grupe itd.. eto, sad cekamo jos vase izjasnjavanje i eventualne prijedloge.. sve je ovo jos uvijek u pocetnoj fazi..
|
|
|
|