Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kao sto znate u Sarajevu postoji nedostatak kreativnih radionica za predskolsku djecu, zanima me koliko nas ima da su zainteresovani da njihova djecica redovno pohadjaju ovaj oblik "radionice" za djecicu.
Pitam iz prostog razloga da mozda oformimo grupu djece, pa potrazimo ko bi nam ovaj vid usluge pruzao.
Ja bi naravno sa jos mama (koje to zele), ucestovala da odaberemo ko bi nam ovo mogao pruziti.
Eto nadam se da jos ima ideja.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 30.5.2012 17:18:18 >
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 17:32:17
Visnja RR
ja znam jednu savrsenu osobu koja bi najsavrsenije mogla da radi sa grupom djece ako bi bila u mogucnosti da uskladi vrijeme ...hmmm... ako se pronadjete u ovoj prici mozda da pokusamo nesto
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 18:12:35
Hanady RR
Mogla bih sa mlađom, starija je već ovo prerasla... s tim da pri ugovaranju dana računam sada na to da je u pitanju popodne, bez utorka i četvrtka
pod tim uvjetima sa naknadnim upoznavanjem ko je osoba koja bi vodila radionicu (tada ću se krajnje izjasniti ) prijavljuem
Farah, 3 godine i 4 mjeseca
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 18:16:08
Skvo RR
Termine cemo kasnije dogovarati, svakako iza 17h, naravno kako vecini mama bude odgovaralo. Kao i svi kursevi trebalo bi biti tokom radnih dana u sedmici. I ja se raspitujem o mogucnostima. Cim "ispregovaram" stavljam ovde. Visnja vidi i ti sa tom osobom.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 30.5.2012 18:17:43 >
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 19:06:58
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Super ideja, zaista, mada mislim da smo mi malo daleko, ali ko zna mođda se i malo ukombinujemo
L 5 godina i 4 mjeseca
i mi smo daleko,al sve je moguce
jeste bananice, ali ja sam još dalje, imam muža koji nema fiksno radno vrijeme, a ja trebam da se porodim svaki dan, no ovo nije tema ove teme, hahahahha
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 19:20:43
Miracle*3
Hanady, pa daj prijavi i stariju, pa i moja bi mogla. Uvijek se moze naci nesto za djecu tog uzrasta. Osoba ako je strucna, znat ce prilagoditi to za djetetov uzrast
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 20:55:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Hanady, pa daj prijavi i stariju, pa i moja bi mogla. Uvijek se moze naci nesto za djecu tog uzrasta. Osoba ako je strucna, znat ce prilagoditi to za djetetov uzrast
upravo sam sa mislima o istom došla prijaviti i stariju...
Hanadi 5 godina o 11 mjeseci ( može proći i pod 6
RE: Kreativnost, koliko nas ima 30.5.2012 22:34:25
D_K
draga Skvo.. odlicna ideja.. ja prijavljujem Merjemu (6 god. 10 mjes.) i Esmu (4 god. 3 mjes.).. nadam se da ce mi termini i lokacija odgovarati ali o tom potom..