rerica -> RE: 8 znakova prevare (25.5.2012 18:00:45)
|
IZVORNA PORUKA: sabinos sad pricam sa mamom i kaze nas jedan rodjak se razvodi.sta rekoh bona razvodi?za prvi maj mi bili kod njih,bilo sve ok.kaze zena ima ljubavnike a on inace terenac i mala malo sa strane nasla.imaju sina i kcerku koja ju je i izdala i sve ispricala svom ocu,tj.mom rodjaku.ja sam stvarno zatecena,jos ona pokrivena,aman moralni uzor,klanja svih 5 vakata namaza...ma fuj,na sta su ljudi spremni?sta joj je to trebalo?on radi ko konj,kucu sagradio,sve uredio i eto sad belaja...nista me ne moze iznenaditi i ne mogu se zakleti ni garanzovati za sebe a akamoli muza... nego manite se corava posla,neka mi neko odgovori na temu domacinstvo-potreban mi je savjet [sm=smiley36.gif] Sabinos,ne donosi zakljucke sve dok nisi ti svojim ocima vidila.... znaci sad je svaka zena koja je pokrivena bez morala,ne grijesi se kad mozes izbjeci grijeh.. Sta se nalazi u tudzoj kuci to je druhih problem,gledajmo nas i nasa vrata jer niko nije bez problema.... Kazem sto mislim bez uvrede nikom ovdje....
|
|
|
|