bubamara80 -> RE: MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis) (8.7.2009 12:25:30)
|
Lulu gdje si nabavila tu Priorix vakcinu, ko je proizvodi i koliko koÅ¡ta? Ja sam isto sve i svaÅ¡ta Äitala za MMR ali mene najviÅ¡e strah zbog uÄestalih sluÄajeva meningitisa a i tih raznih živih oslabljenih virusa u vakcini kojima se ustvari napada imunoloÅ¡ki sistem kod djeteta. ÄŒitam ovo negdje na netu i ježim se i razmiÅ¡ljam da sina uopće ne cjepim sa MMR Pitanje: Jesu li neka cjepiva opasnija od drugih? Odgovor: Da. DTP cjepivo, na primjer. MMR [protiv ospica, rubeola i zauÅ¡njaka]. Ali neke serije cjepiva opasnije su od drugih serija istog cjepiva. Ako se mene pita, sva cjepiva su opasna. Pitanje: ZaÅ¡to? Odgovor: Ima viÅ¡e razloga. Oni ukljuÄuju ljudski imunoloÅ¡ki sustav u procesu koji teži ugrožavanju imunosti. Cjepiva zapravo mogu izazvati bolest koju bi trebala sprijeÄiti. Pitanje: ZaÅ¡to nam citiraju statistike koje naizgled dokazuju da su cjepiva bila strahovito uspjeÅ¡na u iskorjenjivanju bolesti? Odgovor: ZaÅ¡to? Kako bi se stvorila iluzija da su ta cjepiva korisna. Ako cjepivo suzbija vidljive simptome bolesti kao Å¡to su ospice, svi pretpostavljaju da je cjepivo uspjeÅ¡no. Ali, ispod povrÅ¡ine, cjepivo može oÅ¡tetiti sam imunoloÅ¡ki sustav. A ako izazove druge bolesti – recimo, meningitis – ta je Äinjenica maskirana, zato Å¡to nitko ne vjeruje da to može biti posljedica cijepljenja. Ta Äinjenica se previÄ‘a. Nabrojat ću vam neke stvari na koje sam ja naiÅ¡ao, a takoÄ‘er ću vam reći Å¡to su naÅ¡li moji kolege. Evo nepotpune liste. U Rimavex cjepivu protiv ospica pronaÅ¡li smo razne kokoÅ¡je viruse. U cjepivu protiv djeÄje paralize pronaÅ¡li smo acanthamoebu, takozvanu «amebu koja jede mozak». Majmunski citomegalovirus u cjepivu protiv djeÄje paralize. Majmunski pjenasti virus u cjepivu protiv rotavirusa. Virus ptiÄjeg raka u MMR cjepivu. Razne mikroorganizme u cjepivu protiv bedrenice. PronaÅ¡ao sam potencijalno opasne inhibitore enzima u nekoliko cjepiva. PaÄje, pasje i zeÄje viruse u cjepivu protiv rubeole. Virus ptiÄje leukoze u cjepivu protiv gripe. Pestivirus u MMR cjepivu. Pitanje: Dajte da ovo razjasnimo. To su sve kontaminanti kojima nije mjesto u cjepivima. Odgovor: Tako je. A ako pokuÅ¡ate izraÄunati kakvu Å¡tetu mogu uzrokovati ti kontaminanti, pa, mi to zapravo ne znamo jer nisu provedena nikakva testiranja, ili ih je provedeno vrlo malo. To je rulet. IskuÅ¡ajte svoju sreću. TakoÄ‘er, većina ljudi ne zna da se neka cjepiva protiv djeÄje paralize, adenovirusa, rubeole, hepatitisa A i ospica rade s abortiranim ljudskim fetalnim tkivom. S vremena na vrijeme sam u tim cjepivima pronalazio neÅ¡to za Å¡to vjerujem da su fragmenti bakterija i virus djeÄje paralize, koji su mogli potjecati od tog fetalnog tkiva. Kada tražite kontaminante u cjepivima, možete naići na zbunjujuće materijale. Znate da ne bi trebali biti tamo, ali ne znate Å¡to toÄno imate. PronaÅ¡ao sam neÅ¡to za Å¡to sam vjerovao da je vrlo mali «fragment» ljudske dlake, a takoÄ‘er i ljudsku sluz. PronaÅ¡ao sam neÅ¡to Å¡to se može nazvati samo «strana bjelanÄevina», Å¡to bi moglo znaÄiti bilo Å¡to. To bi mogla biti bjelanÄevina iz virusa. Pitanje: Pale se alarmi na sve strane. Odgovor: Å to mislite, kako sam se ja osjećao? Sjetite se, taj materijal odlazi u krvotok bez prolaska kroz uobiÄajene imunoloÅ¡ke obrane. Pitanje: Kakve su bile reakcije na vaÅ¡a otkrića? Odgovor: U osnovi, bile su «Ne brini; protiv toga se ne može niÅ¡ta». Kod proizvodnje cjepiva koriste se tkiva raznih životinja, i tuda ulaze ove vrste zagaÄ‘enja. Naravno, niti ne spominjem standardne kemikalije poput formaldehida, žive i aluminija, koje se namjerno stavljaju u cjepiva [kao konzervansi]. Pitanje: Ta informacija je priliÄno zapanjujuća. Odgovor: Da. A spominjem samo neke od bioloÅ¡kih kontaminanata. Tko zna kakvi sve joÅ¡ postoje. Druge ne otkrivamo zato Å¡to i ne pomiÅ¡ljamo da ih tražimo. Ako se u izradi cjepiva koristi tkivo, recimo, ptice, koliko mogućih klica može biti u tom tkivu? Nemamo pojma. Nemamo pojma kakve bi one mogle biti, ili kako bi mogle djelovati na ljude.
|
|
|
|