Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 19.10.2010 18:15:17
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl
mi koristimo pampers zuto pakovanje new born. koristili smo 1, a od jucer smo presli na 2. mi smo zadovoljni. sto je najvaznije njena koza ih dobro podnosi. nepropustaju, jedina mana je sto smrde. al bolje i da smrde nego da su neke plasticne pa da joj se guza crveni od njih.
evo prepravila sam post. nejse sto je najvaznije mekani su i tanki. a meni se ucinilo da su pamucni.
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 19.10.2010 18:41:39
mala86
Jel ima kod nas huggies pelena i koja je razlika u cijeni sa pampersicama
kakve su one active pants?u konzumu daju veliko pakiranje tih gacica uz kupnju 2 paketa active baby
hafu mi ne pada na pamet-kumin mali dobio gljivicnu infekciju,kaze dr da moze bit od pelena,a nama na pamrsu guza uvijek cista i fina
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 19.10.2010 18:52:22
bebacha
moja Ajla je dobila istu tu infekciju al na pampers.a hafu koristila bez problema ja sam nasla huggies u jednom marketu kod nas.katastrofa,debele,cvrste
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 11:09:50
reallove
IZVORNA PORUKA: mala86
kakve su one active pants?u konzumu daju veliko pakiranje tih gacica uz kupnju 2 paketa active baby
hafu mi ne pada na pamet-kumin mali dobio gljivicnu infekciju,kaze dr da moze bit od pelena,a nama na pamrsu guza uvijek cista i fina
mala86 ja sam dugo koistila huggiess mi smo zadovoljni,mi smo koristili ono zeleno pakovanje,a nedavno na akciji kupili huggiess ali pakovanje plavo,uzasne su,krute sada smo se opet vratili na pampers active baby....a ja imam pitanje...jeli iko koristio one pelene,kao kupace,neznam kako da objasnim,planiramo ici na more ali Emin je jos uvijek mali da bi se kupao u kupacim ipak mu treba pelena,e sada vidjela sam takve pelene ali huggiess,jeli ima i pampers
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 13:15:04
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: kolacic
i sta sad jesu li bolje premium care pampers ili ove zuto pakovanje jeftinije sto su?
najbolje je plavo pakovanje activ baby... ja sam probla premium ali nisam bila zadvoljna...zuto nisam jer sam cula da cesto propuste... plavo korisitimo evo vec 30 mjeseci... samo su nam dva ili tri puta propustile ali je bilo opravdano jer je asja puno pila caja...
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 14:20:48
manuela RR
Ja sam sad kupila premium care i baš sam zadovoljna,posebno zato što su jako tanke isto kao da je u gaćicama,a super upijaju. U Merkatoru trenutno akcija kupiš pakovanje premium care dobiješ malo pakovanje active boy - girl pants gratis. One su mi possebno lijepe i praktične
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 14:54:38
pocahontas
IZVORNA PORUKA: manuela
Ja sam sad kupila premium care i baš sam zadovoljna,posebno zato što su jako tanke isto kao da je u gaćicama,a super upijaju. U Merkatoru trenutno akcija kupiš pakovanje premium care dobiješ malo pakovanje active boy - girl pants gratis. One su mi possebno lijepe i praktične
baš...i ja sam se plaho iznenadila kako su ove pants prakticne obzirom da vec odavno imam problema prilikom presvlačenja plene - bukvalno u trko to odradim, kavo ležanje i čekanje da mama to obavi....zato su mi pelene-gaćice nekad super rješenje
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 15:03:37
reallove
IZVORNA PORUKA: reallove
mala86 ja sam dugo koistila huggiess mi smo zadovoljni,mi smo koristili ono zeleno pakovanje,a nedavno na akciji kupili huggiess ali pakovanje plavo,uzasne su,krute sada smo se opet vratili na pampers active baby....a ja imam pitanje...jeli iko koristio one pelene,kao kupace,neznam kako da objasnim,planiramo ici na more ali Emin je jos uvijek mali da bi se kupao u kupacim ipak mu treba pelena,e sada vidjela sam takve pelene ali huggiess,jeli ima i pampers
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 21:48:21
norah
Ja sam se zeznula i kupila neke pelene Bebish, ne znam cije su, ali su grozne. Isprobala sam gotovo sve brendove pelena na nasem trzistu, ali od ovih NEMA GORIH!!! Ne kupujte ih ni slucajno!!!
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 20.10.2010 21:56:41
milenium
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 15.12.2010 14:57:45
R&T@
Mi kupili paket pampers activ baby(mjesec dana trosili neke stare zalihe i one pelene-gacice) i otkrijemo da su im opet promijenili dezen i jos su tanje nego prije... Cini mi se i da su se rijesili onog neugodnog mirisa...
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 15.12.2010 15:05:02
puma
mi evo vec duzi period koristimo pampers sleep&play... i moram reci da smo pre pre pre prezadovoljni... ne propustaju, tanke su, upijaju super a sto je najbitnije i nana ih moze staviti, iako naopako ipak je uspjela... neku noc nana presvukla djecaka i kad smo dosli kuci ja da ga presvucem, vidim naopacke stavljena pelena... reko otislo je sve u helac... kad ono tamo suha guzana, sve cakum pakum... al to je bio skec... uglavnom, koristili smo violetu (nije losa), koristili i pampers activ baby (isto kao violeta), koristili molfix... ali do sada su nam se najbolje pokazale pampers sleep&play... hem su najjeftinije... kupujem pakovanje od 42 komada (5) 18,70 KM... nekad se potrefi i da bude pakovanje od 50 komada po istoj cijeni...
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 15.12.2010 15:14:28
selina
meni je pampers najbolji bez obzira koja vrsta ja inace koristim aktive baby i meni je super a bambi nije boga mi ni jeftino taj sleep and play jer ja ovaj svoj placam u konzumu 29.00km 74 kom dodje unutra jos bude i akacija uz njih i dobijes nekad jos jedno paklo pampersa ili neku kremu i tako a znaci razlika je 10 km izmedju ovih i 10 pampersa vise dobijes u tvom slucaju!!!
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 15.12.2010 15:17:25
puma
selina pa meni je jeftinije jer ako je jedno paklo od 42 komada 18,70 KM, znaci dva pakla dodje 84 komada za 37,40 KM, a pampers activ baby od 72 komada mi je 36 KM... znaci za 1,40 KM dobijem 12 komada...
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 15.12.2010 15:25:21
selina
IZVORNA PORUKA: puma
IZVORNA PORUKA: selina
pardon mila ja mislila i vi imate tamo konzum u tom slucaju super cijena
vidis imamo konzum u Foci, ali nikad nisam otisla da vidim kakve su kod njih cijene... a trebala bih
super cijene mila i kao sto imaju dosta stvari gratis uz pampers prosli put sam dobila uz jedno pakoanje pampersa jos jedno ono od 48 kom kao pampers gacice predprosli put kremu za lice i tako uglavnom super je prosetaj pa vidi
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 5.1.2011 21:36:57
Anoniman
mam pitanje
kupila sam neki dan A. pampersice koje i inace koristimo...u konzumu...na akciji nekakvoj...al' su mi cudne...zapravo, ona naprijed sarena trakica je cudna ...drugacija nego inace...drugi su i likovi...bezvezni a i bledunjavi...pa se pitam jeste li i vi primjetili...kontam da nije nesto fus...a opet kontam kako ce biti...pa kontam da nije za neko zlj trziste...pa onda kontam...mi smo zlj trziste...i sve tako nesto kontam
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 5.1.2011 21:38:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
mam pitanje
kupila sam neki dan A. pampersice koje i inace koristimo...u konzumu...na akciji nekakvoj...al' su mi cudne...zapravo, ona naprijed sarena trakica je cudna ...drugacija nego inace...drugi su i likovi...bezvezni a i bledunjavi...pa se pitam jeste li i vi primjetili...kontam da nije nesto fus...a opet kontam kako ce biti...pa kontam da nije za neko zlj trziste...pa onda kontam...mi smo zlj trziste...i sve tako nesto kontam
da li sam ja normalna
ako mogu biti toliko slobodna pa odgovoriti samo na zadnje pitanje
RE: Pampers i ostale jednokratne pelene 5.1.2011 21:41:55
sheri
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: dadada
mam pitanje
da li sam ja normalna
ako mogu biti toliko slobodna pa odgovoriti samo na zadnje pitanje