veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: bebbe RR IZVORNA PORUKA: Anoniman muškarci u mom životu su svašta radili da bi me impresionirali, ja sam na sve to navikla i ništa mi nije vauuu.... pri tom ne mislim samo na muškarce sa kojima sam bila u nekoj vezi već i ona one s kojima nisam bila ni u kakvoj vezi al sam im se dopadala pa su radili svakojake gluposti..... odnosno tzv romantične poteze.... komotno bi mogla napisati knjigu o tome, muškarci i ja mislim da bi mnogim ženama mogla bez lažne skromnosti predavanje održati kako muškarci funkcionišu.... one koje su me poslušale imaju divne veze i divne brakove, jednostavno imam taj talent Naravno svi muškarci nisu isti, muškarca treba prvo izanalizirati da bi mogle njime upravljati, da vi okom on skokom, a svaka to žena želi, mi smo sve sujetne.... laže ona koja kaže da nije.... pa i ti romantični potezi koliko god nama bilo neugodno merak nam je kad se danima prepričava šta je naš partner uradio zbog ljubavi il simpatija prema nama .... Presmiješno. Ali, to anonimna i zna, pa je zato anonimna. Ili, možda, skriva identitet dok nam ne napiše knjigu o muško- ženskim odnosima? A znaš šta ja mislim - da svi oni koji misle da razumiju muško - ženske odnose, živ u iluzijama. Jer, svi smo mi različiti, svi funkcioniramo na svoj način, svako je osoba za sebe, i upravo ta generalizacija i etiketiranje i izazovu najviše komunikacijskih problema... čitam nju pa čitam tebe, ona je napisala da bi mogla napisati knjigu " muškarci i ja" a ne općenito muško ženski odnosi, a i za različistost je rekla "Naravno svi muškarci nisu isti, muškarca treba prvo izanalizirati da bi mogle njime upravljati, da vi okom on skokom, a svaka to žena želi, mi smo sve sujetne..." A možda je anonimna birala u svom životu uvijek iste muškarce mislim dobre i poslušne ta onda je lako njoj pisati kako zna s muškarcima neke žene su magnet za budale, jednom kiksaju i opet nadju sličnu budalu i tako u krug, jednostavno ih privlače šarlatani (da s etako izrazim).... a mogu biti izuzetno uspješnje žene na nekim drugim poljima....