marija_sa -> RE: Udruzenje BL i okolina (17.5.2012 14:36:09)
|
Drage moje, hvala na brzim odgovorima i javljanjima.Nadam se da ce nas biti sve vise i vise i da cemo nekako da se izborimo. Nemam ni ja nista protiv dr Sanje (nista previse).Svi smo ljudi koji rade i grijese.Moje misljenje je da je,bez obzira dali ce moj postupak u 9.mj da uspije ili ne, nepravedno i nekorektno od strane drzave da nas sili da idemo samo u jednu kliniku.Sve mi znamo kako i zasto je tako. Meni licno ona nema pristup prema koji bih ja zeljela,nema vremena da cuje moj problem,da mi se posveti,mojim nalazima,haoticnim hormonima i sl.Najlakse je staviti nas u postupak za koji je svjesna da nema sansu da uspije. Nije mi namjera da pricam protiv nje ili da je pljujem.Zelim samo da imam pravo izbora na ljekara.Zelim da mogu da biram kod koga cu da idem i ko ce da me lijeci.Kao da je to nemoguce?! Sta je sa curama ciji muzevi imaju problem, ko o njima moze da vodi racuna?! Mozda vam se cini da sam puna gorcine,mozda i jesam ali sve zato sto nemamo pravo da biramo, a samim tim nemamo ni sansu da budemo majke
|
|
|
|