Vedica -> RE: produžena menstruacija (23.3.2009 10:04:11)
|
prijenos posta IZVORNA PORUKA: bumbarica Lutke moje zabrinuta sam!! Da vas upoznam sa mojim slučajem. Menstruacija mi je kasnila sedam dana ja se obradovala trudnoća . Međutim u ponedjeljak (16. 03) navečer dobijem. Neka tamna krv, skoro crna. To je trajalo do petka. Mogao mi je biti jedan uložak dnevno. Crna krv, nikad tako nesto nisam doživila. Opet sam se potajno nadala trudnoći. Međutim sad mi je jasno da trudnoća sigurno nije. Od subote mi počinje da teče normalna menstruacija. Boli me stomak, muka mi, ma svi simptomi menstruacije. Evo do danas (Ponedjeljak 23. 03) imam normalnu menstruaciju. I to mi bas lije. Stomak me pravo boli. Danas mi je po kalendaru osmi dan kako imam mesntruaciju. I teče i dalje. Strah me sto ne prestaje? jeste li imali takvo iskustvo? Inače moja menstruacija traje pet dana. I to je to. Evo sad osam dana i ne prestaje. Strah me da nije nesto opasno? Nije mi jasno zašto mi se ovo događa. Molim vas pomozite mi. Ako je ko imao slično iskustvo molim vas da podjelite sa mnom. Do kad da čekam da se menstruacija zaustavi? Šta se dešava sa mnom? IZVORNA PORUKA: Nedi bubamarice najbolje da je odes kod dr i vidis o cemu se radi, ima raznih slucajeva npr moja mama je dobila menstruaciju ( normalnu) kad je bila trudna sa mnom. I nasa prijateljica je imala 4 mjeseca i nije ni znala da je trudna dok nije pupo narastao. Obe su rodile zdravu djecu.....u svakom slucaju sretno IZVORNA PORUKA: ledy blue moja zaova je tri mjeseca dobijala mensturaciju a bila trudna,,ali to nisu bile kao prije takvog intenziteta... ja bi ti iskreno preporucila da odmah posjetis ljekara, jer mislim da ti to ipak malo dugo traje... nemoj da te ja zabrinjavam,,,ali me zanima kada si bila kod ginekologa zadnji put... jer znam i da tzv cokoladne ciste mogu prouzrokovati ta krvarenja mimo ciklusa. molim te obrati se ginekologu, ipak je kompetentniji od nas. javi sta je bilo.
|
|
|
|