Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo pokušavam... nadam se uspjet ću... tebi ću maksuz hranu da pustim slike, ne da s ehvalim nego da skupiš ideja...moćne i za djecu...meni Adana slal ideje da pretorčim u djelo putem poruka
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
bilo vam je zaista super .... ove slike sa zakuske su njami njamiiiiiiiiiiii ko ovo ima smisla za kuhanje ovako hahahahah prvo da se izvinem sto ja nisam dosla a trebala sam i imala sam veliiiiku zeloju sto zbog Mimy sto zbog druzenja..ali moje kontrakcije su me vezale za krevet i strooooogo mirovanje. a da sam dosla i lezala ko krava nebi se osjecala niti fino niti ugodno.... nadam se da se neljutiti i da ce biti prilika jos a da ce se moje proklete kontrakcije smiriti
vidim da vam je bilo prekrasno...bas mi je drago da ste se tako lijepo proveli...nemoram vam reci koliko mi je zao sto nisam uspjela doci...predivno je sve bravo hanady i rr...
drage moje trunice koje nam bile niste.. molim vas nemojte tužne biti... ovo je ideja u povoju i svaki naredni VS biće bolji i bolji... vi sada čuvajte te svoje pupice drage....a vrijeme je pred nama, biće durženja lijepih aBd
svaka čast, vidjela sam slike, bilo je predivno, samo nastavite neka ovo pređe u tradiciju [/q stavrno je bilo predivno... zene vi ste predivne.... Hanady sta reci o tebi a da bude dovoljno... znam da zvuci otrcano ali hvala ti sto postojis ostale zene i vama veliki jedva cekam iduci shower
Evo da vam manem...i da se ibovdje se zavalim Hanady koja je omogucila iznenadjenje za moju dragu Miimy. Slike su predivne...Hanady, ne znam sta da kazem...Jel ima nesto da ti ne ide od ruke???MasaAllah...da te ne ureknem.Bas bi bilo ruzno s moje strane nakon sve torture kroz koju sam te provela. Pozdrav i svim ostalim zenicama...vidim da vam je bilo lijepo i veselo-kako i treba biti.Drago mi je da ste uzivale..lijepo rucale (sad mi se otovri apetit ), igrale se i druzile.Lagala bih kad bih rekal da vam ne zavidim..Ali dobro..
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Pingvina zadovoljstvo je naše...i moje i trudnicina a i ostalih gošći što si među nama.
nema na čemu zaista i ništa nije bilo komlikovano...zaista sbe sam vrlo jednostavno pripremila uz pomoć ostalih... i tvoju...naravno
samo da javim da je na adresu naše trudnice stigao poklon baby phone koji smo zejdničkim snagama kupile sa liste želja dopada joj se i zahvaljuje nam se naravno...još nema neta al čim bude jane se ona nama
kako smo sve slikali da uz koverticu dodoamo i poklon uz nju
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jao bruke trudnica se sad tek javlja ccc ma valjalo je pojesti one bombonjere, pa onu mrkvicu pa e okupati necu svakakva na porod , sminekra sam rezervisala i eto sad da se uozbiljim ....
Osvanuo je predivan suncan dan tog 9 juna koji je puno obecavao , dobila sam detaljne upute od svoje domacice Hanady , pa cak i osiguran prevoz i vlastitu vozacicu tajra26 ... lagano se spremih i put zakazanog mjesta susreta.... Sjedam u auto sa zgodnom plavusom i pravac suncana strana Sarajeva , a tamo kuca na vrhu brdasca, sa predivnom tarasom , sa jos ljepsom dekoracijom balonima , i predivnim osobama i docekom.,doduse izostala je harmonika al dobro laganim korakom jer nije moguce brze penjem se na terasu gdje me docekuje moja domacica i nasa Tajra animagical i nase slatke curice , sve sredjeno tip top, a sto pun delicija mljac mljac sve spremljeno sa ukusom, stilom i tematikom .... sjedoh da dahnem dusom , a potom stizu i ostale zenice Mila , medic slatki i nas saltki Princ koji je dosao sa cvrstom odlukom da se zeni i nadje sebi curu ;) Druzenje je moglo da pocne, jelo se pilo se, igralo se smijalo, takmicilo, razmjenjivali pokloni , priredjivalia iznenadnjenja.djelili korisni savjeti , jela predivna i preukusna torta, otkrio gost iznenadjenja koji nije bio fizicki bio prisutan al je pobudio emocije koje su ne opisive od srca ti hvala moja pingvina i jos vece hvala mojoj domacici koja je pomogla da se to realizuje... a moje slatke curice su mi priredile malu priredbu., slatki pokloncic ma nemam rijeci kojima bi opisala taj predivan dan i druzenje sa RR zenicama .... al eto barem sam Vam malo docarala atmosferu koja je bila predivna slike ipak govore vise od hilajdu rijeci al sam ipak osjetila potrebu da prenesm svoje utiske ..... i tako lijepom druzenju je dosa kraj ja punih ruku i poklona opet sa svojom vozacicom tajrom 26 krenuh kuci, punog srca , i predivnih emocija, i lijepih uspomena koje ce mi ostat u sjecanju cjeli zivot.....
Jos jednom od srca hvala mojoj domacici dragoj Hanady i svim zenicama i dragoj djecici ....
Ljubi Vas Miimy
citam za gosta iznenadjenja, pa reko da pitam, sta se desilo s njim nije dosao jeste taj dio ne razumijem pa eto, ako kako mozete da mi objasnite da ne zivim u neznanju
bananice više smo puta rekle nick Pingvina... ona nije odavde... njeno zdravlje sada nije za put... a ona to divno biće poslala je svoj poklon putem mene i bila dio zabave...
e emocije koje smao trunica i gost iznenađenja znaju koje su podjelile u dugogodišnjem druženju na stranicama ovoga foruma