Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
1. Pogoditi velicinu maminog stomaka. Uzeti klupko kanape, vune ili slicno i onda svaka zena da odreze onoliko koliko misli da treba, i ona koja pogodi ili bude najbliza dobije neku simbolicnu nagradu. :)
2. Na samom pocetku napraviti ''ogrlice'' od komada kanape ili vune ili sl. i na njih staviti recimo basliju ili nesto tako ''bebece'' i pravilo da bude da kada god neka zena kaze rijec ''beba'', a neka druga je cuje i ukaze na to od nje uzme basliju i stavlja sebi na ogrlicu. Na kraju druzenja pobjedjuje ona zena koja ima najvise baslija. :)
3. Napraviti tim od po 3-4 zene i svakom timu dati po jedan djeciji magazin, papir, makaze i ljepilo. I onda da svaki tim ''napravi'' bebu onakvom kakvom misli da bi buduca beba mogla izgledati. Buduca mama na kraju bira bebu koja joj se najvise svidja i za koju misli da bi mogla biti kao njena. I taj tim pobjedjuje i dobija neku simbolicnu nagradu. :)
4. Nacrtati matericu i jajnike, napraviti spermatozoide koji su ljepljivi ili tako nesto sa jedne strane. Nacrtati jajnu celiju i onda ''ubosti spermatozoidom jaje'', tipa one igre kada se stavlja rep na magarca, valjada ste to ako nista u filmu vidjeli. :) http://www.pinthespermontheegg.com/Pages/default.aspx
5. Napisati listu od npr. 25 djecijih stvari, ali tako da se ispremecu slova i onda da svako pogadja sta koja rijec znaci, i onda pobjedjuje ona zena koja pogodi najvise rijeci u zadatom roku. :)
6. Baby BINGO! :) Isprinati listic za Bingo od npr. 5x5 kvadratica. U svakom napisati neku djeciju stvar umjesto broja. Iste te rijeci isjeci i staviti u kapu ili neku posudu i izvlaciti. Bas kao Bingo. Kada neko ispuni cijeli jedan red vertikalno, horizontalno ili dijagonalno treba da vikne BINGO i pobijedio je. :)
7. Isprintati ili napisati listu koja se satoji od svih slova abecede, onako jedno ispod drugog I onda ili svima podijeliti ili napraviti timove i da se sastavi lista baby stvari za svako slovo. Dati recimo 6-8 minuta. I nastojati biti kreativan hehehehe
< Poruku je uredio Adana -- 1.6.2012 15:31:10 >
eh definitvno večeras ide plan i porgram...imala sma još jednu sitnicu da utvrdim i to sma zavšila...
elem večeras dogvori...
a Bd za 7 dana dernek širih razmjera poruke ću vam na FB slati...koga nemama na FB nek mi s ejavi privatnom porukom
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
drage moje poruke na Fb su otišle...molim vas da mi se jave na FB ili PP-om... amani 12, ajla 86, nunny, anamacial....
idemo
adana čekam te na spisku
a i vrmenska porgnoza nam je pogodna... biće to divan dan na mojoj tarasi
ženice su zmaj ove naše...sav poso onaviše bez mene
Sličice... sačekajte da izaberem najbolje među najboljim
... Hvala trudnici sto je dosla ovako sparnog dana i jos obradovala nas poklonima za uspomenu... Hvala domacici na gostoprimstvu, hrani i provodu... Hvala zenicama za druzenje... Nedostajale su one koje su bile sprjecene... Hvala djecici sto su se zabavili i pustili mame da uzivaju... Bilo je bas super...