Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja skontala ti govoriš...ko da sam pokvarila...pa ti smanjila sliku, da ti je lakše, sorry.
Ja sam ti bila predložila avatar, ali ga ne mogu naći, ali pošto ćeš mijenjati nick, onda ti ne bi ni odgovarao...a da ti mi odaberemo i nick...prijedlozi....???
D_K, btw- frizura ti je odlična....super ide četka, je'l da? Ja se moram malo šišnuti, otišli mi vrhovi, a inače sam i ja zadovoljna.
o cetku hvalim gdje stignem.. i kad me pitaju i kad ne pitaju .. vec sam uspjela dobiti malo na duzini, probacu da pustim kosu, da mi opet pada na ramena.. ufff, pozeljela sam taj mladalacki look.. i pundju.. to mi je bila najcesca 'frizura'..
Ja kad bih svoje i kikicine "čupe" osjekla i skratila - strefio bi me srčani :)
jesi li vidjela kojila je kosa kod moje M. stavicu sliku, juce sam je slikala.. mene vec srce zaboli kad pomislim da ce joj nekad puci film i reci ce 'e necu ovu kosu, hocu kratku'. ja sam tako kao tinejdzerka uradila, pletenice mi bile do pola ledja, kosa nikad farbana, zdrava i jaka a ja budala odem i na musku frizuru osisam.. sad bi plakala