Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala na ovako lijepim riječima ...a slika mi i nije nešto sorry...
pa zato toliko i pisah... nisam još našla adekvatnu sliku za sve TO
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
jao draga em plavuša em policijajac pravo ličimo hvala ti ono baš
Prvo boldirano - zanemari, zamislimo da ne znam kako izgledaš. Drugo- malo si policajac na RR...sa osmjehom
zato sto volis ironiju:
ovaj mi je super a ti imas i zenstvenu stranu ali vjerujem da znas biti i za***ana kad treba a takodje ovaj avatar bi mi uvijek izmamio osmjeh na lice a vjerujem i tebi
Znaš šta D_K, ako ti razmišljaš na engleskom , vjeruj mi ja ne...što bi rekli, nećemo se sad vrijeđati, ja sam ponešto skontala, ovaj drugi i treći ,recimo , ali prvi ,ne!. Daj brate nešto gdje je samo slika....znaš kako ono ide...dobra knijga, ima puno slika Izblamirah se živa
ovo prvo je zaj***ncija - ono u fazonu 'liberali su uvijek u krivu ali su prokleto zadovoljni sobom' - znaci zezamo se i zivimo zivot u svom fazonu.. bas mi je u tvom fazonu, znas biti pravo opustena i neopterecena glupostima.. do duse svi predlozeni avatari su zezancija.. hajde, naci cu ti neki da me ne grdis