Bakir2009 -> RE: Porodilište Travnik (9.3.2011 21:23:10)
|
HHeheh djenita bas me nasmija za ribicu................... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Inace ja sam se porodila 29.07.2009. godine tj za vrijeme godisnjih odmora , vecina dr. je bila na godisnjim odmorima , a porodila me dr. Faika i babica Dina .Imala sam jako tezak porod , ali ne bih sada o tome[sm=smiley19.gif] Osoblje s kojim sam ja bila je odlicno osim jednog da ne kazem konjine zbog kojeg sam mogla izgubiti bebu ali i svoj zivot , cak mu ni ime ne znam ali lik sam i tekako upamtila (ruzan , nosi naocale , crn , visi , ) a nije dr. Sucic , u to vrijeme radio je kao pripravnik. Sve rijeci hvale za Sanelu , Dinu , Dunju , Dzenu jer one su vrijedne spomena!!Nisam davala nikome pare , a poklon Djeni KADA je muz dosao po mene i bebu ,jer je iznjela bebu ali i ona mi je najvise pomogla kada sam se porodila i mlijeko kada je nadoslo , a onda me poklopio bakterijski mastitis.................HVALA JOJ!! Svim trudnicama koji ce se poroditi u Travniku , zelim brz i lak, porod , i da sto prije vam donesu bebicu da bude pored vas da je zagrlite ljubite i milujete![sm=duda.gif]
|
|
|
|