M kao Mama -> RE: Izgubili smo bebu (7.10.2008 12:20:39)
|
Draga moja Nejra, da nisam na poslu vrištala bih iz glasa, ovako vrištim u sebi, suze pokušavam da suzdržim, ali ne ide, ne ide mila moja, dobro se sjećam svih naših razgovora, o svemu, o stvarima trudničkim gdje ih kupiti, o iftarima, o pregledima, a sada vidi, crni oblak, nemam riječi utjehe moja najdraža, ako kažem da znam kako ti je slagala bih, jer hvala bogu nisam prošla kroz to na taj način, izbula sam ja drage ljude, ali hvala bogu, ma ne mogu ni izgovoriti to, dobor se sjećam kada je moja nana kazala da je svaka rana je pored srca, a ona koju ti dijete nanese je direktno u srce, i to je zaista tako, ali hvala Bogu ti si jaka, i trebaš biti, mlada si i akobogda uskoro će te dragi Allah obradovati. Sve ostalo što bih ti rekla ne bi imalo smila, ti znaš kako ti je , koja je tuga u tvom srcu, u tvojoj duši, znam da svakku sekundu od tog kobnog dana misliš na to što ti se desilo, da pitaš sebe i Boga zašto ti se to desilo, zašto nismi dočekala da svoje zlatro držih u rukama, ali opet onaj Svevišnji najbolje zna šta radi. Tvoja beba je sada u Dženetu, sretna je i vjerujm mi gleda te . Nemoj puno plakati jer sve te suze tvoje nju guše, budi hrabra molim te i oporavi se kako bi uskoro ponovo bila naša draga trudnica
|
|
|
|