škorpija
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: hatepsut Semice,ja sam ti vec pisala..nekako mi "zao" tebe,a "ljuta" sam na tm.inace oni su ko "curice" i tako reaguju na prvu.ja se ne vodim onim "svako djete ima svoju nafaku" mora se poskociti za nafakom.ali da nesto ima,ima.mm odnio sve pare,ostalo nesto sice i kupio novi auta nekoliko dana pred porod,rodio se K. a nekako mi se cini sipa od kud sam se nadala i od kud nisam.evo cekamo drugu bebu opet smo ustedjevinu slupali na novo auto,mah ne zna se ko je "blesaviji" on ili ja.ali opet hvala Bogu puna nam kuca,gotovo sve za bebu spremno,kao sto su zenice napisale imamo i od starijeg djeta. E sad mi samo recimo planirali veliku razliku,i biti ce 10g i 4mj...ja se ne kajem tako smo htjeli,mada nekad pomislim da smo prije pa neka rastu djeca zajedno.da se "desilo" nebi bjezala,naravno da bi rodila. Ali da ja tebi ne trunim ti najbolje znas sta i kako mozete,ali najprije uzmi test pa da znas sta i kako dalje. Sto se tice da ljetujemo,zimujemo i sl.(odmaramo)) sami ,ne, nebi nikad.ali postujem ko tako radi.meni to nebi bio odmor.ne mislim da nebi moja mama ili sveki pazila moje djete,ali ja bi mislima bila s njim gdje je,sta je,sta radi i sl.povrh svega toga znajuci kako moje djete uziva i na moru i na snijegu nema sanse da bi ga ostavila i da nama su to posebni trenutci kad smo 10-15 dana po cio dan zajedno svo troje,uskoro cetvoro s ovim se slazem 100 % Semic hladne glave covjek donosi odluke zelim vam srecu kako god donesete neka smao bude najbolej po vas potpis boldiranog, a i potpisujem minjine postove, ko dijete rađa pro forme, samo da ga ima, ne treba ni rađati, nisam dijete rađala da ga drugi odgaja, a da je teško jeste. semice, situacija jest teška, ne bih sad da da pametujem, trebala si sama paziti na kontracepciju, a ne solanjati se na tm, ako je on bio za to zadužen, al sad ako je tu trudnoća, nema pametovanja, milsim da je abortus velika trauma za ženu i ja to ne bih mogla, pogotovo kad već imaš bebu i znaš kolika je radost, vjerujm da će biti nafake, a ako ne bude, svejedno je da li vas je troje ili četvero, u našoj zemlji to nije velika razlika, svakako tonemo