felix -> RE: sta ako vam muz ne zeli dijete (4.5.2012 14:35:45)
|
draga moja ja sam isto tak kao ti tj uopcetku kad smo se uzeli ja i mm se dogovorimo necemo djece još za dvije godine da uzivamo sami, al šipak nakon nekog malo vremena manje od pola godine ja kod god vidim bebu mene neka zelja mine damije bebicu , tak da ja jedan dan kazem mm ajmo mi radi na bebi on ce pa rekli smo necemo još bla bla pa reko ha, sad ha posle isto nas ceka i tako bi, ja zatrudnim brzo imala sam malo rec strašnu trudnocu svu porod, bilo je dosta patnje,bola , suza , zivaca , hodanja po dokt ,trošenja para i para , ubijanja psihe itd da ne duljim. Rodim pre vremena , patnje prošla kad sam rodila zaklela se nikad više necu rodit stim se mm slozio Kako vrijeme odmicalo tako sam ja pocela da mišljenje menjam . Da me "ponekad " mine zelja za drugim djetom a mm ne nikad nezeli o tome da prica da pomene Bar znala sam cak u šali spomenut jok odma me presjece rekla si da neceš više , znaš šta smo sve prošli stobom zar bi to opet voljela proc. Pa stanem zamislim se pa ja reko jebote upravu si strah me kak da nije al opet oko srca zelim još jedno ikao sam patnju prošla da je , neko sve ovo prošo ko ja nebi izdrzo mislim da bi prekino trudnocu na pola il više za zivota nebi pozelio drugo. Ja da hocu drugu trudnocu sada, ja bi svog muza premuntala na sve moguce nacine prvi uslov bi bio nema sexsa nema nikakvog zadovoljstva od mene prevari me super razvod braka da te volim ko Boga . Drugo , slagala bi mu za plodne ne plodne ddan fol (mada to moj slabo pije vode ) [sm=smiley36.gif] Pa kad bi ostala trudna nemoze me na silu natjerat da se ocistim ,ostavila bi kud puklo da puklo. Trece , dala bi mu uslov ajd dokad on misli da ceka misli da je o.k al to bi mu bila zdnja i posljedna šansa od mene godina dvi pet nebitno kad bi došlo dotle i opet me pocne levatit za nas bi bio KRAJ. ovo pišem šta bi ja kako uradila , .... Mislim pokušaj razgovaraj snjim sredi to idu vam godine razmisljaj malo više šta danas sutra abd to djete odraste vi cete biti stari bez uvrede starijim damama[sm=smiley36.gif] treba na sve misliti ocu rec , nezna on kao ni moj sto nije znao nijedan muški šta je dijete dok ga ne dobije u narucije neopisiv mu je kaze bio osjecaj . Kad sam trudna bila , znao je jarane pitat koji imaju djecu kakav je osjecaj to znali su sam rec neopisiv i stvarno kad sam rodila on kaze da je neopisiv osjecaj imat jedno svoje djete . sretno da što prije riješiš to smuzem i ne zavlacite se dublje više u godine .
|
|
|
|