teacher75 -> RE: sta ako vam muz ne zeli dijete (2.5.2012 0:40:49)
|
IZVORNA PORUKA: napolitanka strašno je to, da se žene iznad 30-tih, neudate i još dodatno bez djece smatraju paničarkama, i da im je prošao svaki voz, a sve to samo zato što im sredina tako nameće.... svako može uzeti život u svoje ruke, ma gdje god živio, jer svi smo mi na kraju sami za sebe odgovorni...ja se ne smatram paničarkom što se nisam ostvarila kao majka, a imam 33 godine, i boli me briga, sta ko misli o tome, dovoljno mi je samoj sa sobom.... i jesu u Njemačkoj ljudi opušteniji po pitanju braka i djece, a ko nas tjera da upadamo u kliše??? i nije mi bio san sa 20 da se udam, san mi je bio da završim fax, i da dovoljno uložim u sebe, da sutra mogu sama da opstanem, jer da opet ponovim, sami smo za sebe odgovorni... slazem se al sta da rade kad ne mogu nikog normalnog upoznati[sm=zmeden.gif]u njemackoj im to ne bi bio problem jer bi lakse upoznali slobodne svojih godina jer vise izlaze i opusteniji su po tom pitanju i ne bi se na njih gledalo kao na panicarke[sm=smiley13.gif]igrom slucaja jako sam bliska sa par takvih cura i znam kako se osjecaju, nije im dobro nikako[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|