Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ovako mi izgledamo u očima jedne petogodišnjakinje, koja je inače ljevak, što se da zamjetiti iz slova naopako napisanih, gagaga
A bas sam se pitala da li je tvoja Lajla crtala:)) Super joj ide rikverc pisanje Na pvu sam pomislila da je fakat u rikverc pisala Svi crtezi su za cistu desetku! Bravo mala raja
Hvala i u kćerino ime... ujutro ću joj saopštiti da je njen trud prepoznala knjižara u kojoj smo i danas bile pa vam slikamo rekaciju, vjerujem da biće presretna...
a mi čestitamo ostalima...i kako je jako malo drugara bilo koji su poslali crteže možda je naš sponzor mogao utješne nagrade pokloniti i ostalima...jer svaki crtež je simpatičan na svoj način
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
ovako mi izgledamo u očima jedne petogodišnjakinje, koja je inače ljevak, što se da zamjetiti iz slova naopako napisanih, gagaga
A bas sam se pitala da li je tvoja Lajla crtala:)) Super joj ide rikverc pisanje Na pvu sam pomislila da je fakat u rikverc pisala Svi crtezi su za cistu deset_ku! Bravo mala raja
znaci ovako ce i moj A pisati i on je ljevak
cetitamo svim malim umjetnicima
stvarno super crtaju,ovaj moj samo zna svrljotine skrabati
< Poruku je uredio gvendolina -- 5.6.2012 10:35:44 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Drage mame nasih malih umjetnika Exclusive me je obavjestio da ce sa velikim zadovoljstvom i preostalim crtezima tj malim umjetnicima podijeliti simbolicne poklone koje mogu preuzeti u njihovom prodajnom objektu u D.Ozme..nagrade se mogu preuzeti od sutra
Drage mame nasih malih umjetnika Exclusive me je obavjestio da ce sa velikim zadovoljstvom i preostalim crtezima tj malim umjetnicima podijeliti simbolicne poklone koje mogu preuzeti u njihovom prodajnom objektu u D.Ozme..nagrade se mogu preuzeti od sutra
Hvala Exclusive
Jao, ovo je divna info, svaka čast za Excluziv, mi smo tamo redovni, ali ipak ovo je baš lijepo od njih,
Mi smo svoj crtež predali i nagardicu pokupili...cura sa ekipom u bašti već kostis kreativni set. Hvala RR i hvala exsluzivu...divni su. A hvala i glasačima našim.
Eh ostejmo vam dužni fotografiju preuzete nagrade i curinoga oduševljenja...al to nekada večeras dok mama malo dahne
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.