Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Scarlet draga, pa šta se to dogodilo...neizmjerno mi je žao...šaljem najjači zagrljaj podrške
Drage ženice, nažalost zadnjih par dana provedoh iščitavajući ovaj PDF. Uvjerila sam se po ne znam više koji put da čovjek uistinu nema pojma koliki teret drugi nose dok sam ne iskusi isto. Znala sam da je teško, ali ovoliko... Nema utjehe, nema riječi, niti zagrljaja koji može odnijeti tu bol, jer ostaje jedno mjesto u srcu ispunjeno prazninom koja neizmjerno boli. Samo nada da zaslužim i budem dostojna prilike da se s one strane sretnem sa svojim bebijem, da upoznam svoga sina ili kćerku, može ispuniti tu prazninu. Ta nada me čak raduje. Hvala Bogu imam tu nadu i ona će mi sačuvati pamet, bodriti me i pomoći da nastavim dalje. Pročitala sam sve vaše priče, svaki put ponovo proživljavala svoju i kada vidim koliko snage imate, to i meni snagu daje. Da bar nijedna nikada nije iskusila ovako nešto, ali Bog zna zašto je to dobro. Ja sam prihvatila to određenje, pomirila se s tim, ali mozak i dalje traži neke odgovore, postavlja pitanja i ne da snu na oči. U jednom trenu mi se čini kao da sam to već prevazišla, pa iznenadim samu sebe, a u drugom opet dođu neke misli i ne mogu im se oteti, misli zbog kojih ne mogu da se smirim, zbog kojih plačem i prepuštam se tugovanju. Po danu sam ok, ali noć je tegoba...
scarlet mila.... pa što se desilo, što se deševa...
Dušo mila
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
pročitala sam.... Bože.....stvarno šta mi sve žene predeveramo....
scarlett žao mi je.... budi mi jaka..... nije lako, al znaj da poslije kiše dodje sunce, Bog to sve nekako poreda
vidjećeš, bićeš ti dobro, ako ti treba neko za razgovor, neko ko će te razumjeti javi se
grlim te i ljubim
Šta sve predeveramo i šta ćemo još predeverat sa kretenima raznoraznim.
Scarlet nije lako, al znaj da poslije kiše dodje sunce, Bog to sve nekako poreda vesela je dobro rekla, sad to zvuči apsolutno besmisleno, ali evo ja sam dokaz da je tako.Drži se draga, i javi se ako trebaš i želiš razgovor.