RE: Srce puca... duša jeca :((( (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

EEDITH -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 16:54:55)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
hB ,cijeli dan mislim kada ćeš se javiti.
biće to sve bolje nego što misliš [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif]

Hanady RR -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 16:57:28)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Joj drage moje meni onih 2 sata cekanja tamo bilo ko vjecnost.....

IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....

Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 17:22:55)

eto dobr vijesti Bogu hvala[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 17:25:31)

Andy, cijelo jutro na poslu virkam na RR da pročitam vijesti od tebe. Baš si me obradovala! Vjerujem i da će malo srce biti OK.
Puno poljubaca i zagrljaja ti šaljem[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

toncica -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 17:46:58)

Andy Bec23 mila moja neznas koliko se veselim ovim vijestima . Cijelo jutro gledam ima li vijesti od tebe. Tvoja princezica je jaka kao i ti. Sretno sutra sa ostalim nalazima. Tebi i tvojoj princezi saljem[img]http://www.pic4ever.com/images/grouphug.gif[/img][img]http://www.pic4ever.com/images/127fs4522738.gif[/img][img]http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif[/img]

raja_ringe -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 17:50:19)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sretno sa ostalim pretragama, da aBd budu dobre vijesti

Andy_Bec23 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 17:58:28)

hvala vam, valjd cu i sutra imat dobrih vijesti :-)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

minie -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 17:59:01)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (4.4.2013 17:59:17)

[Sadržaj poruke je obrisan]

sporty mamaa -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 18:10:53)

Lijepe vijesti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ABD bit ce i sutra jos bolje[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

MaminaBeba -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 18:23:07)

Andy! [sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=pikapoka1.gif] Mnoooogooo sreće, a akoBogda da nalazi pokažu da je sve ok i da se rodi tvoja princeza zdrava i lijepa svojim roditeljima.

Alma_27 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 18:35:14)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Joj drage moje meni onih 2 sata cekanja tamo bilo ko vjecnost.....

IMAMO DOBRE VJESTI MOJA CURICA NEMAM DOWNOW SINDROM NI NITI IJEDAN OD SINDROMA JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU ajmo u kol da zaigframo.....

Joj kako mi kamen sa srca pao nemat pojma, nalazi su nevjerovatni ali istiniti. Za srce jos uvjek stoji da ima greske al sada 2 ne vise 3 i za usta da su rascjepana 3 mm , za sada je na tome, sutra idem na mrt da pregledaju detaljno sve organe u 10 i onda u 15 na djecju kirurgiju tamo ce mi rec jel se moze srce operirat il ne, sve u svemu sutra je konacna odluka i onda je na meni da odlucim hocu li zadrzat ili ne :-) Molite se jos jednom da sutra kazu da mogu operirat i da ce moja curica ipak biti zdrava :-)

Duša draga, kako si me obradovala [sm=bravo.gif]

Biće to i puno bolje nego očekujete...vidjećeš.

Želim vam od srca da sve najbolje [sm=smiley31.gif]

Potpisujem [sm=smiley1.gif]

ena23 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 18:40:04)

i ja cjeli dan pratim ima li vjesti....

JUHUUUUUUUUUUUU

tako mi je drago za tebe i curetak [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

saritaa -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 18:50:53)

Andy odlicne vijesti, abd. da i sutra bude sve i redu i da uzivas u trudnoci do kraja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nanika -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 18:55:17)

Andy[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]

vila_7 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 19:58:17)

Andy [sm=bravo.gif] [sm=sloncek.gif]

Crnkica -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 20:06:28)

Draga Andy veliki [sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] jako mi je drago zbog dobre prognoze.SRETNO...

elalea -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 20:10:04)

andi_bec23 sve naj,naj bas mi je drago zbog tebe malena je pravi borac i heroj i ostalo ce sve biti ok nebrini se[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

CombatKitten -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 21:05:59)

Andy tako mi je drago [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] biće to sve ok [sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 21:13:16)

Andy! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Nadam se da ce se slijed dobrih vijesti nastaviti i sutra! Bas mi je drago.

Lalali -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 21:16:33)

Sve ulazim na temu i mislim da li su nalazi gotovi, Andy bas mi je drago da su ti nalazi ok, bice abd i ostali. Drzim ti fige

Andy_Bec23 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 22:27:01)

Drage moje pola vas ni neznam, nisam nikada ni bila u kontaktu i tako mi je drago da vas sad znam i da znam da ste mi podrska, mnogo znaci, nemogu opisat koliko, ovo je nevjerovatno... Tako ste divne sve ljubimo vas.... Nadamo se da ce sutra bit ohrabrujuce vijesti pa ce mo moc na miru do kraja iznjet trudnocu... Ljubim vas sve i jos jednom hvala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Honey3 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 22:57:12)

Ady [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=bravo.gif]

dzenyA -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (4.4.2013 23:02:55)

Andy [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
[sm=sloncek.gif]

[sm=smiley31.gif]

patrizia -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (5.4.2013 8:45:49)

Andy mila ,nemas pojma kako si me obradovala.Da se Bog dragi smiluje i da i ovi nalazi budu ok .Vjeruj da sam stalno izlazila na temu samo da vidim kako si,a nekako sam vjerovala da ce da bude ok.Čvrto ću držat fige da nam se aBd javiš opet sa divnim vjestima .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>