M kao Mama -> Mobitel (5.10.2008 15:58:48)
|
Draga Dino, unaprije primi moje izvinjenje ako sam zabrljala i postavila temu koja je bila, tražila sam ali ovu nisam našla, i ako je onda nisam postavila na pravo mjesto. Mobiteli, od kada ih imate, da li ste ovisnice, koliko ih često mijenjate, da li patite da imate zadnji krik iz mobilne tehnologije i slično, koliki vam računi dolaze, da li ste ovisnici o porukama ili razgovorima i slično. Da li bi mogli funkcionisati bez mobitela, kako to izgleda ako nedje odete i shvatite da ste zaboravili mob. Ja sam prvi mobitel dobila 1999. godine, od svog tate, bio je to alkatel, biloje ljeto, otišla sam na more u CG kod rođaka i naravno ponijela mob, kao ja ću tamo kupiti karticu, kad tamo, svi mi se ismijaše zbog mog primjerka mobitela, kao to je već zastarjelo, a moj tata ovgdje dao 250 km za mob. i ja ga sakrijem i nikako ga više na moru nisam pomaljala na sunce. Kada sam se vratila tata mi priključio i broj i bogami bila sam glavna u raji. Nakon alkatela dolazi simens, a nakon simensa nokia ona gumena, e bože mili ona me je služila 4 pune godine, kako je to bio dobar mob. Onda mi je tata opet kupio soni erikson na preklop i to je bio moj prvi mob sa kamerom, međutim, nešto me bap i nije slušao pa sam nedavno kupila samsung puin klizni, ali nisam nešto zadovoljna, onako je napucan , a funkcije i nisu neke, ali ne smijem se požaliti nikome, do vama. Helems kontala sam nisam neki bolesnik što se tiče modnih krikiva u mobitela, bitno je da mi se neki svidi, da je funkcionalan i da je cijena neka ok, i u ljubavi možemo biti godinama. Ali, zato kada je riječ o poruka,a tu sam nekada bila manijak, po 1.000 , 1.500 a nekada i više poruka sam znala slati.
|
|
|
|