MicoTico -> RE: Mobitel (24.2.2013 12:42:21)
|
IZVORNA PORUKA: Selminja Ja dobila novi mobitel, nakon dugo vremena... Nosila sam jednu divnu Nokiu koja nije imala ni kameru, niti sta slicno, a bila je diiivna, baterija trajala 6 dana, zvucnik jak, javim se, nazovem, posaljem sms i sve pet. Ali, iskreno, nekad me bilo sramota izvaditi ga, bilo me sramota i sto nemam djecije slike na telefonu, jer je to sad in. Ma nije sto je in, i ja sam imala zelju falit se djetetom svojim, koje je hvala Bogu lijepo. I imala sam zelju da mi zvoni neka moderna pjesma a ne Mozart, ili Nokia tune. I dobijem ja (ne kupim) Samsung, neka slova 75000 [sm=smiley1.gif] Jao moj Boze [sm=jezicek.gif] kako se javim, kako nazovem?! Najgore mi je bilo ujutro ugasiti alarm, kud mi se i dijete probudi, nakona toga se ona usra pa ja zakasnih na poso... Helem, klize se po touch screenu (jel se vako pise) a ja mislila tu se tipka. Danas me posebno bilo sramota, ne znam kako da spremim broj, kako da nadjem tipke, wtf! Ne sumnjam ja da cu se nauciti, al eto... sta je pisac htio da kaze... lijepa je i ona moja Nokia bila... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Baš si me nasmijala! I ja se nekad tako osjećam. Mm je totalni freak za tehniku i uvijek ima neke najnovije, a ja se "vežem" za jedan i naviknem se baš, pa mi teško promijeniti. Promijenila sam ih nekoliko (teškom mukom mojom[sm=smiley36.gif]Jedinomuziku ne mijenjam - već 7 godina isti pozivni ton"Sweet Home Alabama".[sm=smiley36.gif])
|
|
|
|