Mir@H -> RE: Početak trudnoće i dabroston? (1.2.2012 11:54:32)
|
Nisam ja imala nikakve bolove niti sam krvarila,pa me doktor hiljadu puta pitao da li je bilo bar malih tragova krvi. Zaboravila sam napomenuti da sam i ja morala mirovati,ustajala sam samo da jedem i do toaleta. IZVORNA PORUKA: Mamica25 IZVORNA PORUKA: Mir@H Cao Mamica25, ja sam imala isti problem u 8. sedmici trudnoce. Odem na pregled i uoce mi veliki hematom,skoro duplo vec od ploda. Doktor mi propisao 5 injekcija progesterona i vaginalete progesteron,njih da koristim nakon sto dobijem injekcije,10 dana. Usput nam je toliko stvari napricao,da je MM mislio da cu pobaciti 100%,uglavnom rekao je da jje vise sanse da pobacim nego da bebica prezivi. Nakon 15 dana,poslije isprimane terapije,otisla sam ponovno na pregled,tada je sve bilo ok,nije nigdje bilo ni traga od hematoma,a moja bebica je bila dobro. Sada sam u 17. nedjelji i za sad je sve ok hB. Nadam se da ce i kod tebe biti dobro. Sretno [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Mamica25 Cao! Mislim da ova tema odgovara mom problemu. trudna sam 10 sedmica i bas sinoc sam pocela da krvarim, naravno odma sam otisla u bolnicu. Tu su me pregledali i navodno imam neke fleke.iznad maternice i zbog toga krvarim ali je " bebica" jos uvijek dobro. Dobila sam neke tablete za ucvrscivanje, i sad cekam.sta ce dalje biti. Jos da dodam da ]sam vec iImala jedan.spontani [sm=smiley19.gif] Da li je neka imala slican problem? Hvala Bogu, bas mi je drago da je kod tebe sve uredu! Meni je samo rekla moze dovesti do spontanog ali moze i da prode bez problema! Jesil ti imala bolove i krvarenje?
|
|
|
|