Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 22:52:56
Lulu_
u tuzli ja mislim u farah-u
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 22:55:33
Lulu_
dijeta se zove MAJA a sadrzi se od toga da se izgladnjavas dok ne upadnes u nesvjest...to jako dobro znam
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 22:59:47
anitaMO
znam jednu blesu kad sam bila u svedskoj.uradila 3 operacije za dan.sise povecala,nos i usta.a sad ce ici kaze ponovo da podigne oci da su joj ko u cece.sve radila u beograu.
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 23:00:01
Romali
IZVORNA PORUKA: anitaMO
ima onaj poznati dr.u sarajevu vazda je na tv.
Misliš na dr. Karabega i njegovu gospođu? E pa prijateljica s fakulteta je 2002.god uradila nos kod njega. Stvarno joj je super to uradio, baš smo je svi zagledali poslije. Sad ću se možda provaliti,ako me sjećanje ne služi, ali mislim da je tada platila 1000KM, rekoh možda sam fulila
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 23:02:12
Romali
IZVORNA PORUKA: anitaMO
znam jednu blesu kad sam bila u svedskoj.uradila 3 operacije za dan.sise povecala,nos i usta.a sad ce ici kaze ponovo da podigne oci da su joj ko u cece.sve radila u beograu.
Znam ih ja puno što rade sisojke . Ali ako poslije doje, je li to ide bez problema? Kažu da ne smeta, meni nekako čudno
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 23:16:37
Lulu_
ja to ozbiljno kazem.prije 3 godine su me jednom u 15 dana 3 puta vodili kad sam dosla onaj treci put kaze ona sestra joj boze opet ti...hahahahahahahahahahaha stara dobra vremena.sretnem je sad naravno ne moze me prepoznti.kako ce me prepoznat kad izgledam ko balon
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 4.10.2008 23:28:00
mamin sin
Ja nemam nista protiv plastike, kome je stvarno potrebna "popravka". Ali mi je pretjerivanje, eto boze moj, da ganjaju simetriju lica u milimetre kada nicije lice nije simetricno... Ili ima grudi solidnu 3 ili 4 ma hajde idemo na peticu malo je....I da na kraju postanu vostane figure,,, NE znam jeste li gledali po novinama zenu sto je imala bezbroj plasticnih operacija kako bi izgledala kao macka, kose oci uske... To mi je vec smijesno i bizarno..
Ma ja sam sebi OK, kome se ne svidja neka ne gleda...Ali bi mi super dosao onakav lik kao onaj fitnes trener iz Extreme Makeover-a, da zategnem misice ciljano...
RE: silikoni,liposukcija,botox i kompanija 5.10.2008 0:02:55
Lulu_
mali...cisto sumnjam da bi zalego