emma.L
|
ziki, Romali je fino rekla, nitko ga bolje ne bi čuvao od nane. Emu sam ostavila prije mjesec dana (sad joj je 5,5 mjeseci) sa nanom i ne znam s kim bih je drugim ostavila. Nana je dolazila 10-ak dana prije toga svaki dan, kao na posao, i puštala sam ih da se snalaze kako znaju. Ema se nervirala jer je nana ne presvlači kako je navikla sa tatom i mamom, nana se nervirala jer nisam dala da je nosa po čitav dan, ja se nervirala zbog izdajanja, jer sam htjela da skroz navikne na flašicu (još uvijek pije samo moje mlijeko) , elem, luda kuća. Prvi tjedan je puno manje jela dok sam ja bila na poslu, ali zato na pauzi kad dođem da je podojim, vuče jadna kao da nije jela 5 dana. Nije spavala dobro, nije nikako mogla utvrditi i taj problem još uvijek imamo, ali sada jede ok. Dakle, sigurno će osjetiti promjenu, čak više nego male bebe poput Eme, ali samo na vrijeme počni s navikavanjem i preskakanjem podnevnog podoja, jer ćeš prsnuti dok dođeš doma (to mi je bio veliki problem). A kad sam ja čuvala djecu, vjeruj, iako plaču malo ujutro, ostatak dana su super veseli i razigrani, pogotovo ako ih animiraš. Ova moja je već naučila par stvari koje samo s nanom radi kad se igraju .