Uspjeh je... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

almai -> Uspjeh je... (4.10.2008 12:58:53)

Sta za vas znaci uspijeti u zivotu?
Kad ostarimo i onako vratimo film u mlade dane...sta treba da se desi da kazete e hvala Bogu uspjela sam!!!
Licno za mene je uspijeh...djecu okrenuti na pravi put i od njih napraviti covijeka odgojenog,kulturnog i obrazovanog.Uspjeh je isto moci mirno spavati tj. nebiti nikome duzan,doci do cilja a nepovrijediti druge ,imati dovoljno za zivot a ne ni previse,ostvariti sebi snove...
Da cujem vas..sta za vas znaci rijec uspjeh

haida -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 13:07:15)

Za mene USPJEH čine nekad i najmanje stvari u životu....
Uspjeh je danas osnovati "normalnu" porodicu...djecu lijepo odgojiti i poslati ih na pravi put.
Ostati "svoj" i imati ljudi oko sebe koji te vole i cijene a koje ti takođe voliš i cijeniš.
Održati dugogodišnja prijateljstva.....
Uspjeh je imati fin posao i zarađivati solidno da ne moraš gledati za šta sutra hljeba da kupiš...
Uspjeh je za mene veliki stvoriti sebi nešto u životu skupa sa MM vlastitom snagom i mogućnostima bez tuđe pomoći i ovisnosti.....mi smo počeli bukvalno od nule kada smo se uzeli....nismo ništa imali ...ali vremenom sve dođe na svoje samo moraš biti dobar čovijek i biti u stanju koliko god da ti je teško opet i drugima da pomogneš....

Ima još mnogo toga ali naj bitnije je da se živo i zdravo

Lulu_ -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 14:11:07)

haidy super je sto ste tako uspjeli postaiti sve na svoje noge ali eto ja i MM smo dosta toga dobili na pocetku braka i drago mi je sto se nismo napatili i sad to jos nadogrdjujemo i gradimo i gradimo
za mene su uspjeh mnoge stvari i preduboka mi je tema da pisem o tome jer bih napisala roman.mislim da je haidy u pravu kada kaze da je danas uspjeh imati normalnu porodicu

lamka -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 14:35:27)

Uspjeh je imati normalnu porodicu i djecu odgojiti i biti ponosan na to .Naravno i obrazovati ih koliko to bude moguce.
Uspjeh je imati iole normalan posao kojim cemo uspjeti sebi priustiti solidan zivot bez dugova
a s tim da sve steknemo postenim putem
uspjeh je imati obezbjedeno stambeno pitanje
i na kraju smatram da je uspjeh nemati kredite nad glavom kada danas nijedan posao nije 100% siguran

neki -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 14:44:06)

Za mene je uspjeh ostati covjek,ma sta nam se u zivotu desi...I naravno djecu izvesti na pravi put,jer kad vidim sta se danas svasta desava,ponekad me strah  hocu li u tome i uspjeti...Naravno davacu sve od sebe,kako ja,tako i moj muz, da od nase djece ako Bog da "napravimo" prvenstveno ljude.

Anoniman -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 14:46:40)

jao ovo tema kao na "hayat traži zvijezdu".[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Za mene je najnajveći uspjeh u životu STVORITI DIVNE USPOMENE!

mamyca -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 15:41:36)

Za mene je uspjeh stvoriti normalnu porodicu i odrzavati je i izvesti djecu na pravi put,kao i vecini.I kao sto je neko vec prije rekao,moci mirno spavati.

nesanica -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 15:54:22)

Uspijeh za mene jeste imati normalnu porodicu i djecu koju treba iskolovati te izvesti na pravi put.....
Naci dobar posao sa kojim mozes izdrzavati svoju porodicu......
Uspijek je biti dobar covjek, sto je danas jako tesko!

Monia -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 16:12:45)

Uspjeh je naci svoj put kako u profesionalnom tako i emotivnom zivotu.Imati pored sebe partnera sa istim shvatanjima i podizati porodicu u istom smjeru.

mamsi -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 21:44:13)

IZVORNA PORUKA: haida

Za mene USPJEH čine nekad i najmanje stvari u životu....
Uspjeh je danas osnovati "normalnu" porodicu...djecu lijepo odgojiti i poslati ih na pravi put.
Ostati "svoj" i imati ljudi oko sebe koji te vole i cijene a koje ti takođe voliš i cijeniš.
Održati dugogodišnja prijateljstva.....
Uspjeh je imati fin posao i zarađivati solidno da ne moraš gledati za šta sutra hljeba da kupiš...
Uspjeh je za mene veliki stvoriti sebi nešto u životu skupa sa MM vlastitom snagom i mogućnostima bez tuđe pomoći i ovisnosti.....mi smo počeli bukvalno od nule kada smo se uzeli....nismo ništa imali ...ali vremenom sve dođe na svoje samo moraš biti dobar čovijek i biti u stanju koliko god da ti je teško opet i drugima da pomogneš....

Ima još mnogo toga ali naj bitnije je da se živo i zdravo

Prepisujem i nemam šta dodati,Aida je sve lijepo rekla

jasmina_mm -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 22:50:46)

IZVORNA PORUKA: lamka

Uspjeh je imati normalnu porodicu i djecu odgojiti i biti ponosan na to .Naravno i obrazovati ih koliko to bude moguce.
Uspjeh je imati iole normalan posao kojim cemo uspjeti sebi priustiti solidan zivot bez dugova
a s tim da sve steknemo postenim putem
uspjeh je imati obezbjedeno stambeno pitanje
i na kraju smatram da je uspjeh nemati kredite nad glavom kada danas nijedan posao nije 100% siguran

potpisujem od rijeci do rijeci [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Blue rose RR -> RE: Uspjeh je... (4.10.2008 23:10:25)

Ostati insan "do kraja" !

iva1974 -> RE: Uspjeh je... (5.10.2008 7:39:46)

IZVORNA PORUKA: MaryamAmina RR

Ostati insan "do kraja" !

potpisujem ovo je teško ostvariti....

meni je uspjeh radovati se novom danu

Anoniman -> RE: Uspjeh je... (5.10.2008 11:32:29)

Ostati normalan u ovom "svijetu"!

mamy Sabina -> RE: Uspjeh je... (5.10.2008 18:36:14)

Ostati čovjek u ovom vaktu

fanamatik -> RE: Uspjeh je... (5.10.2008 18:40:10)

Biti svoj a ne povrijediti druge...

makana -> RE: Uspjeh je... (6.10.2008 10:17:03)

živjeti kao čovjek kojeg je Bog stvorio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ostalo dolazi samo od sebe i uloženog truda

liebevoll -> RE: Uspjeh je... (6.10.2008 10:20:00)

Zdrava i normalna porodica, zdravi odnosi izmedu, zaspati mirno, nemati griznju savjesti radi necega... zivjeti od posteno zaradenog novca...

Lorna -> RE: Uspjeh je... (18.10.2008 3:07:19)

Za mene bi uspjeh bio izvesti dijete na pravi put, stvoriti od nje normalno i pouzdano, produktivno i savjesno, a sretno i zadovoljno bice, docekati duboku starost sto boljeg zdravlja, okruzena unucicima i/ili praunucicima i u zagrljaju voljenog MM-a!

Nemirna -> RE: Uspjeh je... (18.10.2008 3:52:34)

- Učiniti roditelje ponosnima
- Ne poginjati glavu nikada - ni pred kime (osim pred Bogom)
- Dići se kad padneš i uzdizati se stalno
(...)

Crvena -> RE: Uspjeh je... (18.10.2008 9:49:50)

Uspjeh je dozivjeti starost u normalnom i zdravom okruzenju, okrenuti se iza sebe pogledati svoju djecu i shvatiti da nigdje nisam pogrijesila, da sam ih izvela na pravi put, da sam od njih napravila "ljude".

SdZ -> RE: Uspjeh je... (10.2.2010 22:20:23)

Uspjeh je......
biti odgojen na lijep nacin,ocuvati svoj karakter,ne dopustiti da te drugi okrenu protiv tvojih najdrazih...osnovati porodicu s osobom koju volis,izvesti djecu na pravi put,raditi onoliko koliko ti je potrebno da normalno zivis,nikad ne zaboraviti ljude koji su ti pruzili pomoc ili rijec utjehe i bili s tobom i u dobru i zlu,ne zaboraviti osobe koje su ti podarile zivot i umrijeti sa sto manje losih djela....

mama Nataša -> RE: Uspjeh je... (10.2.2010 22:56:56)

cijeniti ono što imaš.

i uživati u tome[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

veeseelaa -> RE: Uspjeh je... (10.2.2010 23:04:29)

poštovati, paziti i ljubavlju obasuti svoje roditelje
Nikada im ružnu riječ ne reći
Bratu/sestri biti brat/sestra, biti veselog duha, nasmijati druge, ne biti zavidan
Biti prijatelj mužu/ženi, odgojiti dijete da bude čovjek sa navedenim vrlinama

Skvo RR -> RE: Uspjeh je... (10.2.2010 23:05:31)

Uspjeh je kada prevazidjes neuspjeh!

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>